Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Köszönöm, de mĂĄr nem prĂłbĂĄlkozom gyĂŒmölcsössel. LegalĂĄbbis egy darabig nem. De elmentem, ha kĂ©sƑbb mĂ©gis olyanom lenne :+1::hugs:

1 kedvelés

Az aisu nem lehet olyan rossz

Dehogy öregszel! Én sem tudom biztosra, csak Ă­gy dereng. :slightly_smiling_face: Mintha Ƒ lett volna. :thinking:

2 kedvelés

Ez a pårja szåmomra kissé savanykås a gyömbér miatt. https://theliquidcity.com/green-just-fruit-1134

KĂłstoltam, többet vĂĄrtam tƑle, de miĂ©rt azt nem tudom. Szerintem a sima solub szint kb. Jöhetnek a kövek :grin:

1 kedvelés

Neked meg még "tartozom " egy csomaggal, gyƱlik :joy: ha érdekel, szívesen beleteszem neked azt is!
ElƑbb utĂłbb majd Ăștra kel :blush:

1 kedvelés

Oks, majd ha lesz egy zsĂĄkkal elkĂŒldöd a mikulĂĄssal, amĂș :heart_eyes:gy köszi

Ha a hĂ©ten foxxal kĂŒldök az jĂł neked?
Úgyis kell holnap foxoznom, akkor vĂ©gre elkĂŒldenĂ©m neked is.
A többi mangós nem érdekel?
A hƱsĂ­tƑ a legtöbben csak kamu. Amiben van valami Ă©rezhetƑ az is inkĂĄbb menthol.

3 kedvelés

Persze, jĂł lesz. Érdekel a többi is ha nem lesz gazdĂĄja

Nincs tĂșljelentkezĂ©s :joy::blush:

Akkor lecsĂșsztam a mangĂł lĂĄzrĂłl? MĂĄr majdnem bekevertem neked, mĂĄr elƑvettem Ă©s az asztalon pihen. :grin:

Foxra jelentkezem én is de én måst kérek

Låz az lenne, de mår felvasaroltam mindent és mégse az igazi. Az egyetlen ami bejött az az elfliq mangósa, de abból csak 10mles nicsalt van. Szóval azt veszek pårat és nyårra beosztom.
Persze ha egyszer keversz nekem mangĂłsat, szĂ­vesen megkĂłstolom :blush::+1:

1 kedvelés

Holnap megy neked is! :blush:

3 kedvelés

Izlések és pofonok

Multi mire kell jelentkezni :grin:

Ha kibĂ­rod vĂĄrni, akkor kĂŒldöm.

Nem nevet kĂ­vĂĄncsi vagyok :grin:

MĂĄr csak a jobb szĂ©lsƑ maradt, a többit becsomagoltam mĂĄr. Az is csak a flakon miatt maradt​:joy:
Ha erdekel, majd åtöntöm valami måsikba, és a tiéd lehet.

2 kedvelés

Legyen de gyƱjtsé még mellé valamit :rofl:

1 kedvelés