Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Ezért kéne a 10%, akkor rögtön elmúlna minden kétely. :rofl:

Egy szart… :joy:

1 kedvelés

Egyébként kétely nincs, tetszik, csak szerintem nem ér ennyit. Persze ez a döglött kutyát nem érdekli. :sweat_smile:

1 kedvelés

Ha van olyan aki kifízeti amit kérnek akkor pont leszarják inkább emelik az árakat mint le vigyék…az árakat.

2 kedvelés

Valamikor már volt róla szó. Kereslet kínálat. Amíg megveszik annyiért, addig ér annyit. Legalábbis annak aki megveszi :blush:

3 kedvelés

Persze, vágom, ezek csak a lelkemben dúló viharok, lehet kíirom egy versbe…aztán megveszem a pcsába. :rofl:

a deszka 30 ezer+plusz a többi anyag legyen 30+munka 30 kb ennyi

Semmivel nem ad többet egy daninál, minusz egy fém doboz. Kicsit lehúzás szaga van. Nem látom a pluszt, amit megveszel. Egy stabfa modnál látom a plusz effortot. Ugyanezért nem vennék 600 euros pom modot dna 60-al, mert mi rajta 600 eur?

Az a baj, hogy nincs kínálat, lenne még fél tucat alternatíva, ezt is megkapnád rögtön 100k-ért.

Nem az a bajom, hogy 100 vagy 130, lszarom, az a bajom, hogy a dani 90, a logikus döntés még egy dani lenne.

2 kedvelés

Igen, én is nézelődtem most. Viszont én a 600-asok között sem találtam olyat ami megfogott volna (szerencsére):blush:
Persze nálam most számít a méret :blush:

2 kedvelés

Rengeteg mod van és mod készítő itt azért a Taifun nevet meg kell fízetni…de ez egy szabadon választott dolog akkor vegyél egyedi danit…egy DLC vagy stabfa vagy mamutcsont…

1 kedvelés

Rusmod nem tetszik?

Annyira nem. Tetszik, de…mégse. Túl szögletes

1 kedvelés

Ott a lényeg! :grin:

Az a vicc, hogy én se…talán egy strangers volt, ami tetszett, 900 eur és ennyi.

1 kedvelés

akkor meg van…

Nekem a stabfa Danik között van ami tetszene, de az én kezemben olyan lenne mint egy féltégla :roll_eyes:

De ennyit nem adok érte…ez, ez, 2 m3 kavics. :rofl:

stabfa dani a gyári akkora mint egy mini De van lehetőség szép piros stabfa testett venni a microra és kész is én át rakom neked.

3 kedvelés

Ott a pont! Sajna a Dani stabja nagyon túl árazott és közel nem olyan szép igényes munka. Alex ötöd annyi pénzből olyat csinál megszólal!

2 kedvelés

Linket kérhetek hol érdemes nézni?

1 kedvelés