EzĂ©rt kĂ©ne a 10%, akkor rögtön elmĂșlna minden kĂ©tely. ![]()
Egy szart.. ![]()
Egyébként kétely nincs, tetszik, csak szerintem nem ér ennyit. Persze ez a döglött kutyåt nem érdekli. ![]()
Ha van olyan aki kifĂzeti amit kĂ©rnek akkor pont leszarjĂĄk inkĂĄbb emelik az ĂĄrakat mint le vigyĂ©k..az ĂĄrakat.
Valamikor mĂĄr volt rĂłla szĂł. Kereslet kĂnĂĄlat. AmĂg megveszik annyiĂ©rt, addig Ă©r annyit. LegalĂĄbbis annak aki megveszi ![]()
Persze, vĂĄgom, ezek csak a lelkemben dĂșlĂł viharok, lehet kĂirom egy versbeâŠaztĂĄn megveszem a pcsĂĄba. ![]()
a deszka 30 ezer+plusz a többi anyag legyen 30+munka 30 kb ennyi
Semmivel nem ad többet egy daninĂĄl, minusz egy fĂ©m doboz. Kicsit lehĂșzĂĄs szaga van. Nem lĂĄtom a pluszt, amit megveszel. Egy stabfa modnĂĄl lĂĄtom a plusz effortot. UgyanezĂ©rt nem vennĂ©k 600 euros pom modot dna 60-al, mert mi rajta 600 eur?
Az a baj, hogy nincs kĂnĂĄlat, lenne mĂ©g fĂ©l tucat alternatĂva, ezt is megkapnĂĄd rögtön 100k-Ă©rt.
Nem az a bajom, hogy 100 vagy 130, lszarom, az a bajom, hogy a dani 90, a logikus döntés még egy dani lenne.
Igen, Ă©n is nĂ©zelĆdtem most. Viszont Ă©n a 600-asok között sem talĂĄltam olyat ami megfogott volna (szerencsĂ©re)![]()
Persze nĂĄlam most szĂĄmĂt a mĂ©ret ![]()
Rengeteg mod van Ă©s mod kĂ©szĂtĆ itt azĂ©rt a Taifun nevet meg kell fĂzetniâŠde ez egy szabadon vĂĄlasztott dolog akkor vegyĂ©l egyedi danitâŠegy DLC vagy stabfa vagy mamutcsont..
Rusmod nem tetszik?
Annyira nem. Tetszik, deâŠmĂ©gse. TĂșl szögletes
Ott a lényeg! ![]()
Az a vicc, hogy Ă©n seâŠtalĂĄn egy strangers volt, ami tetszett, 900 eur Ă©s ennyi.
akkor meg van..
Nekem a stabfa Danik között van ami tetszene, de az én kezemben olyan lenne mint egy féltégla ![]()
De ennyit nem adok Ă©rteâŠez, ez, 2 m3 kavics. ![]()
stabfa dani a gyĂĄri akkora mint egy mini De van lehetĆsĂ©g szĂ©p piros stabfa testett venni a microra Ă©s kĂ©sz is Ă©n ĂĄt rakom neked.
Ott a pont! Sajna a Dani stabja nagyon tĂșl ĂĄrazott Ă©s közel nem olyan szĂ©p igĂ©nyes munka. Alex ötöd annyi pĂ©nzbĆl olyat csinĂĄl megszĂłlal!
Linket kérhetek hol érdemes nézni?