Ezért kéne a 10%, akkor rögtön elmúlna minden kétely.
Egy szart…
Egyébként kétely nincs, tetszik, csak szerintem nem ér ennyit. Persze ez a döglött kutyát nem érdekli.
Ha van olyan aki kifízeti amit kérnek akkor pont leszarják inkább emelik az árakat mint le vigyék…az árakat.
Valamikor már volt róla szó. Kereslet kínálat. Amíg megveszik annyiért, addig ér annyit. Legalábbis annak aki megveszi
Persze, vágom, ezek csak a lelkemben dúló viharok, lehet kíirom egy versbe…aztán megveszem a pcsába.
a deszka 30 ezer+plusz a többi anyag legyen 30+munka 30 kb ennyi
Semmivel nem ad többet egy daninál, minusz egy fém doboz. Kicsit lehúzás szaga van. Nem látom a pluszt, amit megveszel. Egy stabfa modnál látom a plusz effortot. Ugyanezért nem vennék 600 euros pom modot dna 60-al, mert mi rajta 600 eur?
Az a baj, hogy nincs kínálat, lenne még fél tucat alternatíva, ezt is megkapnád rögtön 100k-ért.
Nem az a bajom, hogy 100 vagy 130, lszarom, az a bajom, hogy a dani 90, a logikus döntés még egy dani lenne.
Igen, én is nézelődtem most. Viszont én a 600-asok között sem találtam olyat ami megfogott volna (szerencsére)
Persze nálam most számít a méret
Rengeteg mod van és mod készítő itt azért a Taifun nevet meg kell fízetni…de ez egy szabadon választott dolog akkor vegyél egyedi danit…egy DLC vagy stabfa vagy mamutcsont…
Rusmod nem tetszik?
Annyira nem. Tetszik, de…mégse. Túl szögletes
Ott a lényeg!
Az a vicc, hogy én se…talán egy strangers volt, ami tetszett, 900 eur és ennyi.
akkor meg van…
Nekem a stabfa Danik között van ami tetszene, de az én kezemben olyan lenne mint egy féltégla
De ennyit nem adok érte…ez, ez, 2 m3 kavics.
stabfa dani a gyári akkora mint egy mini De van lehetőség szép piros stabfa testett venni a microra és kész is én át rakom neked.
Ott a pont! Sajna a Dani stabja nagyon túl árazott és közel nem olyan szép igényes munka. Alex ötöd annyi pénzből olyat csinál megszólal!
Linket kérhetek hol érdemes nézni?