Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

EzĂ©rt kĂ©ne a 10%, akkor rögtön elmĂșlna minden kĂ©tely. :rofl:

Egy szart.. :joy:

1 Like

Egyébként kétely nincs, tetszik, csak szerintem nem ér ennyit. Persze ez a döglött kutyåt nem érdekli. :sweat_smile:

1 Like

Ha van olyan aki kifízeti amit kérnek akkor pont leszarjåk inkåbb emelik az årakat mint le vigyék..az årakat.

2 Likes

Valamikor mår volt róla szó. Kereslet kínålat. Amíg megveszik annyiért, addig ér annyit. Legalåbbis annak aki megveszi :blush:

3 Likes

Persze, vĂĄgom, ezek csak a lelkemben dĂșlĂł viharok, lehet kĂ­irom egy versbe
aztĂĄn megveszem a pcsĂĄba. :rofl:

a deszka 30 ezer+plusz a többi anyag legyen 30+munka 30 kb ennyi

Semmivel nem ad többet egy daninĂĄl, minusz egy fĂ©m doboz. Kicsit lehĂșzĂĄs szaga van. Nem lĂĄtom a pluszt, amit megveszel. Egy stabfa modnĂĄl lĂĄtom a plusz effortot. UgyanezĂ©rt nem vennĂ©k 600 euros pom modot dna 60-al, mert mi rajta 600 eur?

Az a baj, hogy nincs kínålat, lenne még fél tucat alternatíva, ezt is megkapnåd rögtön 100k-ért.

Nem az a bajom, hogy 100 vagy 130, lszarom, az a bajom, hogy a dani 90, a logikus döntés még egy dani lenne.

2 Likes

Igen, Ă©n is nĂ©zelƑdtem most. Viszont Ă©n a 600-asok között sem talĂĄltam olyat ami megfogott volna (szerencsĂ©re):blush:
Persze nålam most szåmít a méret :blush:

2 Likes

Rengeteg mod van Ă©s mod kĂ©szĂ­tƑ itt azĂ©rt a Taifun nevet meg kell fĂ­zetni
de ez egy szabadon vĂĄlasztott dolog akkor vegyĂ©l egyedi danit
egy DLC vagy stabfa vagy mamutcsont..

1 Like

Rusmod nem tetszik?

Annyira nem. Tetszik, de
mĂ©gse. TĂșl szögletes

1 Like

Ott a lényeg! :grin:

Az a vicc, hogy én se
talån egy strangers volt, ami tetszett, 900 eur és ennyi.

1 Like

akkor meg van..

Nekem a stabfa Danik között van ami tetszene, de az én kezemben olyan lenne mint egy féltégla :roll_eyes:

De ennyit nem adok érte
ez, ez, 2 m3 kavics. :rofl:

stabfa dani a gyĂĄri akkora mint egy mini De van lehetƑsĂ©g szĂ©p piros stabfa testett venni a microra Ă©s kĂ©sz is Ă©n ĂĄt rakom neked.

3 Likes

Ott a pont! Sajna a Dani stabja nagyon tĂșl ĂĄrazott Ă©s közel nem olyan szĂ©p igĂ©nyes munka. Alex ötöd annyi pĂ©nzbƑl olyat csinĂĄl megszĂłlal!

2 Likes

Linket kérhetek hol érdemes nézni?

1 Like