Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

A Te Taifunod bőröndös nem?

1 kedvelés

Igen persze…ez papás :slightly_smiling_face:

Most nézegetem igen ugyan annak tűnik. Csak dicod deszka van benne szerintem annyi az eltérés!

Sajna igen…

Kopni nem fog, mert ennek az alja és a teteje nem festett. Viszont ahogy láttam a prisma teste hajlamos karcolódni, ettől tartok, max ez ilyen íróasztal mod lesz.

De sajnos ez van meg a taifun dicodes csíppel, semmi más, ami nem a dani.

1 kedvelés

Már csak a bőröndért megérte! Plussz a hozzárendelt festői környezet! :upside_down_face:

Van más is…

100k körül nem nagyon…

István ne habozz! Nyomd az entert arra Boxra! Aztán szájé! Egy évig a hangod nem halljuk! :hugs:

Ez igaz árakról nem beszéltünk… :man_shrugging:

3 kedvelés

Ennél többet nem adok érte, normál halandóknál már ez is a miabüdösélet kategória. :sweat_smile:

1 kedvelés

Úriemberek közt nem is lehet ilyen kényes dolgokról beszélni! :joy: Max. a fájdalom nagyságáról eshet szó!

Holnap megy. :grinning:

Én nem sajnálom se magamtól se mástól senki nem lopja a pénzt…(gondolom)

1 kedvelés

Na most ez olyan nagyon Isti Pappásra sikeredett! :sweat_smile:

Én se sajnálom, magamtól, ha gyerek megveheti az 50k-s Air Jordant…apunak is jár valami. :sweat_smile:

2 kedvelés

Bár csak tudnám!

Akkor enter…

Most vettem egy fassza billt, 160k, 1.2 kg és elférne benne 10 tájfun box…nem érzem egy 400 euros modnál azt a pluszt, amit adhatna. Ja egyébként én is öreg vagyok, csak ti öregebbek. :rofl:

1 kedvelés

Ha nem érzed benne a pluszt akkor nem szabad megvenni olyat kell keresni ami tetszik és aztán kell az árakon gondolkodni…ha kis kétely is van benned akkor el kell engedni…

3 kedvelés