Én az eladást nem szeretem ha valamit eladok később újra kell…
Ez igaz, de mint tudjuk a pénz a legkevesebb, jelenleg van több helye is nálam, mint a vape hardverek. Jelenleg nem engedhetem meg magamnak, hogy olyan cuccokat tartogassak, amiket jó ha egy évben egyszer előveszek, amikor a nejem gazokat akar venni a kertbe csilliomillioért.
Szerencse, hogy olcsó billentyűzeten tudsz fórumozni
Azért egy olcsó caiman is át csúszótt a begóniák között…
Természetes élőhelye lehet
Munkaeszköz, azon nem spórolunk!
Igaz, de elment egy prime…meg egy arti. Oké, jön majd egy dani, de hát kell valami élvezet.
Na végre veszel egy piros 21700-at?
Azt ugye tudod, hogy a csóró állapotod már senki nem veszi be
Én most podokra gyúrok
Barátnőm próbálom lehozni az iqosrol. Eddig egyik sem jött be neki, viszont most tesztelem a kiwi pent. Podhoz képest nem olcsó, de egy az egyben cigi érzés. Gondolom a papír drip miatt.
Még nem tudom mi lesz, de az biztos, hogy nem 21700.
Dehát pont azért vagyok csoró, mert mindig mindent megveszek.
Anyám se jött le teljesen a cigiről, de most két hétig elég egy dohány, ami eddig 3 nap volt, jobb, mint a semmi.
Milyen ízű liquidet vittél neki?
Először a fánkosat, ami tőled van, de egy idő után ráunt az édesre, utána meg az almásat, ami szintén tőled van, meg nagypapit…ami honnan is van? Ja, tőled.
Én meg olyat keresek neki ami nem édes. Lehet kipróbáltatom vele a széna szalma ízű tvgc echot
Eddig mindenre azt mondta édes
Hát igen, nehéz ügy, ha valaki nem édességmániás. Kell valami mtypeba oltott latakia, igaz két slukk és vége a porinak.
En ma kezdtem el szivni s la tabbachia organic 4 pod aromajat. Oriental. Most mar jo az izze. Vartam kb egy hetet , de kukorica vagy nem is tudom milyen izze volt. Most mar 20 nap utan jo.
Na ezt megnézem. Az iqos is kukorica
Anyámék glot vettek, hát az valami borzalmas.