Hát, rég láthattál szöget.
Nem folyik az rda, tádám!
Majd a teljes színválaszték! Mutatós kis csapat!
Köszi!
Márcsak a piros van tervben …
Azt hiszem, be kell fejeznem a Vaperina olvasgatását… Tegnap este tablettel a kezemben aludtam el… Mikor felébredtem reggel, már a kosárban volt egy Dani 21700 Titan, meg egy naracs mini…
Még álmodban sem gondoltad volna, hogy egyből kettőre nyomod az entert! De rutinos vagy nagyon! Rákened a tudatalatti döntésed következménye a Danik érkezése!
Igen. Oxva arbiter solo rta.
Azt hiszem vaperina találkozó előtt filccel ráírom a dani aljára a nevemen.
VárDANI ?
Ez szep gyujtemeny. Gratula.
Szep gyujtemeny. Gratula.
Nekem most annyira be jott a dvarw mtl , hogy rendeltem a 22 mm- es melle a dani minire egy 24- est. Nem ertem. Regen nem volt nekem jo. Egy iztelen rta- nak tartottam. Pedig a regi is eredeti volt. Lehet tenyleg meg kezdo voltam az mtl vilagahoz. Most meg jobb izzek jonnek, mint a prime vagy a gtr- bol. Jelnleg SS316L huzalt hasznalok. Passz. Nem tudom az okat , de most megnyert maganak. Ennyit arrol, hogy nem lesz tobb mod es tank.
Nekem se jött be a Dvarw …most jön 2db.
Lehet az evek alatt valtoznak az izlesek.
Nem tudom ezek régi darabok valószínű polclakók lesznek…De vannak változások ízlésben az évek alatt most már szívok desszert dohányt is nem csak dohányt…
Akkor nálad az ss316L huzalra váltás adhatja jelenleg azt a pluszt ami bármikor változhat egyéb körülménytől függően. A dvaw minősége/teljesítménye szerintem eléggé konstans.
Furcsa állat, én már vettem, aztán eladtam, aztán megint vettem, aztán eladtam, aztán megint vettem és megint eladtam. Szóval a sormintában most a vásárlás jön.
Igy van. Nekem is volt eladtam. Most vettem. Lehet aztan egy ev mulva megint megy. Most nagyon jo. Szeretem.
Én nehezen ragadok le egy dolognál hosszú időre, kell a változatosság. Mindig megfogadom, hogy most már itt a vége, de aztán csak veszek valamit, igaz legalább nem gyűjtögetem, mert akkor már hegyekben állna a sok cucc.