Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Hát, rég láthattál szöget. :sweat_smile:

Nem folyik az rda, tádám!

5 kedvelés

Majd a teljes színválaszték! Mutatós kis csapat!

Köszi!
Márcsak a piros van tervben …

2 kedvelés

Azt hiszem, be kell fejeznem a Vaperina olvasgatását… Tegnap este tablettel a kezemben aludtam el… Mikor felébredtem reggel, már a kosárban volt egy Dani 21700 Titan, meg egy naracs mini… :rofl:

3 kedvelés

Még álmodban sem gondoltad volna, hogy egyből kettőre nyomod az entert!:grin: De rutinos vagy nagyon! Rákened a tudatalatti döntésed következménye a Danik érkezése!:grin:

1 kedvelés

Igen. Oxva arbiter solo rta.

1 kedvelés

Azt hiszem vaperina találkozó előtt filccel ráírom a dani aljára a nevemen. :sweat_smile:

2 kedvelés

VárDANI ? :rofl:

1 kedvelés

Ez szep gyujtemeny. Gratula.

Mai téma​:blush::

11 kedvelés

Szep gyujtemeny. Gratula.

1 kedvelés

Nekem most annyira be jott a dvarw mtl , hogy rendeltem a 22 mm- es melle a dani minire egy 24- est. Nem ertem. Regen nem volt nekem jo. Egy iztelen rta- nak tartottam. Pedig a regi is eredeti volt. Lehet tenyleg meg kezdo voltam az mtl vilagahoz. Most meg jobb izzek jonnek, mint a prime vagy a gtr- bol. Jelnleg SS316L huzalt hasznalok. Passz. Nem tudom az okat , de most megnyert maganak. Ennyit arrol, hogy nem lesz tobb mod es tank. :grinning::grinning::grinning:

8 kedvelés

Nekem se jött be a Dvarw …most jön 2db. :slightly_smiling_face: :man_shrugging:

7 kedvelés

Lehet az evek alatt valtoznak az izlesek.

3 kedvelés

Nem tudom ezek régi darabok valószínű polclakók lesznek…De vannak változások ízlésben az évek alatt most már szívok desszert dohányt is nem csak dohányt…

5 kedvelés

Akkor nálad az ss316L huzalra váltás adhatja jelenleg azt a pluszt ami bármikor változhat egyéb körülménytől függően. A dvaw minősége/teljesítménye szerintem eléggé konstans.

Furcsa állat, én már vettem, aztán eladtam, aztán megint vettem, aztán eladtam, aztán megint vettem és megint eladtam. Szóval a sormintában most a vásárlás jön. :sweat_smile:

2 kedvelés

Igy van. Nekem is volt eladtam. Most vettem. Lehet aztan egy ev mulva megint megy. Most nagyon jo. Szeretem.

1 kedvelés

Én nehezen ragadok le egy dolognál hosszú időre, kell a változatosság. Mindig megfogadom, hogy most már itt a vége, de aztán csak veszek valamit, igaz legalább nem gyűjtögetem, mert akkor már hegyekben állna a sok cucc.

3 kedvelés