Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Persze van ilyen is. En oszinten mar nem vagyom vissza. Es ez nem a penz miatt van. Erre is azt szoktak mondani. Kinek mi.

Nem bírtam megszokni…én örülök,hogy neked be jött.

1 kedvelés

Van aki otthon talalja meg a szamitasait. Van aki nem. En is azt gondoltam , hogy otthon. Egy darabig ugy is volt. Aztan ez lett belole. Hozza teszem itt sem volt konnyu. De mar olyan pozicioba kerultem amit sajnalnek feladni. Meg hat 46 evesen nem biztos, hogy otthon kapkodnanak ertem azonos pozicioba azonos berrel. :grinning::grinning::grinning:

2 kedvelés

Itt bér az nincs.

Fiataloke a vilag. Nem mintha oregnek ereznem magam. :grinning:

1 kedvelés

Szerintem mindenkinek van ilyen időszak az életében. Akár előbb, akár utóbb. Én örülök, hogy ott tartasz ahol és, hogy boldog vagy/vagytok! :hugs: Anyámnak volt egy mondása, “Nem a hely számít, hanem az ember.” :blush:

4 kedvelés

Mas holnap probalom a la tabacchia orientalt. Elvileg az erlelesi ido meg van. Kivancsian varom.

3 kedvelés

Szép és finom is :blush:
Kinga török csemegéje van benne még mindig​:blush:

4 kedvelés

Jó,hogy neked be jött én elküldöm majd a feltalálónak…

Édesszájú vagyok :blush:

Ne pörgesd azt hittem szar a gépem… :slightly_smiling_face:

Bocs, szarul töltöttem fel elsőre​:rofl:

Semmi gond enyhe szív megállás új a gép… :slightly_smiling_face:

Kájfún + diszkoveri dezert shíp :rofl: csak dohányos lett a kicsike

4 kedvelés

Ez egy brutál dög (a kayfun)

Only dohányhoz kell egy nagyobbacska tank ugye :grin:. Még varom a North be érjen de az illata az már mesés :+1:

3 kedvelés

Elég könnyen melegszik :sweat:

Haverom nagyapjának volt egy nagy mondása: Szép nőt vegyél feleségül fiam, különben bachatod egyedül!
Elnézést kérek mindenkitől! Elhatárolódok magamtól én is, de ezt nem bírtam kihagyni.

Mert brutál watton zörgeted a kayfunt nem szabad…

Ha csak magam vagyok meg az asszony nekem elég… :slightly_smiling_face:

2 kedvelés