Lehoztam én is a csillagot is,de nem volt olyan fényes mint kellett volna lennie állítólag.
Most ragyoghat
Én meg mint a Salamon t@ke olyan lettem
Megyünk, @Zolika? Mondtad, hogy te se nőttél fel
Majd lesz, aki ragyog neked. Nagymamám mondta mindig, elöbb utóbb mindenkinek el kapják a t…kit
Egyet elengedtem már én is…könnyed lett a léptem…ha érted.
Vagy csak nem értik. Mikor a srác nem értette miért kell a Smok modjának több watt mint a Yihi-nek, ugyanazon élmény eléréséhez. De a Dicodes már egy másik univerzum. Kell még egy kis tapasztalás és írom is.
Egyet en is. Ahogy nagyapam monda. A no olyan , mint a villamos. Jon mindig a masik. Bocsanat , holgyek, lanyok.
Akkor a galamb fedő nevű hadművelet véget ért
Már pontosan tudom és jó,jobb
Majd egyszer lehet szerelmetes is leszek de előbb vennem kell egy csövet
Kék Villamos?
Abból mindig jön
Igaz…én már kezdem elengedni a gyözködést…belefutok lehuzó emberekbe…unom…Várom a tapasztalásod…(meg a csomagod látom jön már)
Akciós a DickÓDEs 3000 tripla akkus
Azt igen @Peva71 -é nagyon jó…
Nem is kell győzködni senkit. Csak leszívják az energiát. Én úgy látom, de cáfoljatok meg, ha nem jól írom, aki nincs még/már itt, annak bármit mondhatsz…
Szerk.: Jó hogy mondod… Úgy lefoglalt a Dani, hogy el is felejtettem írni, hogy feladtam! Nagyon szépen köszönöm, hogy még ezt is vállalod!
Ez jó szem előtt tartom…Természetesen a csapatért mindent…
Amúgy ennek érdekes a pszichéje. Van egy olyan oldala is, hogy baromi uncsi lenne a fórum ha csak egyen modok lennének meg 2 féle tank mindenkinek
De alapvetően tényleg kár lenne erőszakolni itt a Vaperinán aki a más “kárából” nem tanul, az így járt… Még mindig a legolcsóbb tudás.
Nem kell meggyőznöd mindenkit, nem is lehet.
Elmondod, segíteni akarsz, aki meg fogja az adást az átgondolja.
Én pl hiszek nektek, venném is, most nincs rá. Majd lesz idő amikor lesz rávaló( baromira remélem) addig meg gyönyörködöm a tiétekben, meg örülök mindenkiének
Nem hiába írunk le mindent. Mindenkiben ott a segítő szándék, a tudás, amivel segíti a többieket. Csak van az a réteg aki nem tudta elviselni, ha valakinek jobb van, vagy több van. Ilyen ez a pop szakma. Járjuk az utunkat, néha belebotlunk pár fura fazonba, akik a Közösség fölé akarnak emelkedni, bármi áron. Az ilyennek mindegy mit mondasz. Stewen Hawking-ot (isten nyugosztalja, bírtam az öreget ) is körbe röhögik gőgösségükben.
Gyerekek. Nem az anyagi resze miatt. Nekem volt olyan idoszakom amikor egy honapra egy zsak krumpli jutott. Azt ettuk az asszonnyal minden nap. Kb mint gomboc Artur a csokit. Kocka krumpli, karika, sult , fott. Es ezt ertsetek szo szerint. Hozza teszem mind a ketten tanultak vagyunk es nem a sajat hibankbol tortent. Ezert is irtam amit irtam. Most mar elvezni akarom az eletet, ha mar megtehetem. Igaz ehez 1000 km kellett.
Éltem német országban haza jöttem.
Ez az én hazám ne már nekem kelljen mennem.