Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Tényleg ízlik ?
Mert nekem nincs keverƑm :slight_smile:
Nekem a futĂĄrszolgĂĄlat kever :slight_smile:

Tisztelettel

Igen Ă­zlik :smiling_face:kekszes dohĂĄnyosnak Ă©rzem ami nekem pipa​:smiling_face:azt hiszem feliratkoztam “A” boltban ha lesz ĂșjbĂłl nĂĄluk :joy:

Jók lesznek

Igen az, viszont a varĂĄzsösszetevƑ az a Cookie :slight_smile:

Tisztelettel

És a vanília? :thinking::roll_eyes::slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Te megkaptad az Obsidiant?

Tisztelettel

1 kedvelés

Megyek megnézem

TFA Vanilla Custard : A titkos fegyver.

“Ez hozzĂĄteszi azt a vajas gazdagsĂĄgot, ami szerintem hiĂĄnyzik az eredetibƑl. Ez a vajas Ă­z beszivĂĄrog a sĂŒtibe, a vajkaramellbe, a karamellbe Ă©s a dohĂĄnyba, Ă©s maga mögött hagyja ezt a finom luxusĂ­zt, Ă©s valĂłban hitelessĂ© teszi az ĂĄltalunk kĂ©szĂ­tett sĂŒti tĂ©sztĂĄt. MegakadĂĄlyozza, hogy a recept tĂșlsĂĄgosan kiszĂĄradjon, ami segĂ­t ADV-vĂ© tenni. 0,5%-nĂĄl pedig csak Ă©rintĂ©st hasznĂĄlunk, mert nem akarunk tĂșl sokat belevinni az Ă­zbe. SzeretnĂ©nk, ha a sĂŒtemĂ©nytĂ©sztĂĄn lenne a hangsĂșly, ezĂ©rt fontos, hogy vilĂĄgos legyen, mivel könnyen kicsĂșszik a kezĂŒnkbƑl”

Tisztelettel

5 kedvelés

HƱha :slightly_smiling_face:
Csorog a nyĂĄlam, pedig nem vagyok sĂŒtis​:slightly_smiling_face:

Tudja valaki, hogy ez melyik fanknak a drip tipje lehet? Most v9 kĂ©t nagy levegƑzƑ nyitva, ez a drip tip, Ă©s nagyon jĂł :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Fanka Deli na olyat ismerek meg Frankó de Néró . De ne légy zavarban amelyik tankodról hiånyzik na az :rofl:

1 kedvelés

Köszi, sokat segítettél :slightly_smiling_face::joy:

1 kedvelés

Segítek még nem dl tankról van . Nincs mit :rofl:

1 kedvelés

Van kyfun prime-od ?

Dl tankom sose volt :slightly_smiling_face: lehet nem is egy ĂĄltalam valaha hasznĂĄlt tank tartozĂ©ka, csak rendeltem valamikor tĂ©vedĂ©sbƑl Ă©s mostanra Ă©rtem meg rĂĄ :joy::slightly_smiling_face:

Azt hiszem neked nem volt olyan,de hasonlĂ­t a Jorda B dripemre :grin:

1 kedvelés

Volt
 Lehet azé?

Igen arra hasonlĂ­t :slight_smile:

Tisztelettel

Nem hasonlit a prime dripre annak fele fém..