Tényleg ízlik ?
Mert nekem nincs keverőm
Nekem a futárszolgálat kever
Tisztelettel
Tényleg ízlik ?
Mert nekem nincs keverőm
Nekem a futárszolgálat kever
Tisztelettel
Igen ízlik kekszes dohányosnak érzem ami nekem pipaazt hiszem feliratkoztam “A” boltban ha lesz újból náluk
Jók lesznek…
Igen az, viszont a varázsösszetevő az a Cookie
Tisztelettel
És a vanília?
Te megkaptad az Obsidiant?
Tisztelettel
Megyek megnézem…
TFA Vanilla Custard : A titkos fegyver.
“Ez hozzáteszi azt a vajas gazdagságot, ami szerintem hiányzik az eredetiből. Ez a vajas íz beszivárog a sütibe, a vajkaramellbe, a karamellbe és a dohányba, és maga mögött hagyja ezt a finom luxusízt, és valóban hitelessé teszi az általunk készített süti tésztát. Megakadályozza, hogy a recept túlságosan kiszáradjon, ami segít ADV-vé tenni. 0,5%-nál pedig csak érintést használunk, mert nem akarunk túl sokat belevinni az ízbe. Szeretnénk, ha a süteménytésztán lenne a hangsúly, ezért fontos, hogy világos legyen, mivel könnyen kicsúszik a kezünkből”
Tisztelettel
Hűha
Csorog a nyálam, pedig nem vagyok sütis
Tudja valaki, hogy ez melyik fanknak a drip tipje lehet? Most v9 két nagy levegőző nyitva, ez a drip tip, és nagyon jó
Fanka Deli na olyat ismerek meg Frankó de Néró . De ne légy zavarban amelyik tankodról hiányzik na az
Köszi, sokat segítettél
Segítek még nem dl tankról van . Nincs mit
Van kyfun prime-od ?
Dl tankom sose volt lehet nem is egy általam valaha használt tank tartozéka, csak rendeltem valamikor tévedésből és mostanra értem meg rá
Azt hiszem neked nem volt olyan,de hasonlít a Jorda B dripemre
Volt… Lehet azé?
Igen arra hasonlít
Tisztelettel
Nem hasonlit a prime dripre annak fele fém…