Segítek benne nincs mit átgondolni hajrá hajrá…
Csak páka,és csavarhúzó,azt jó napot? Ja meg a deszka.
Ennyi…és kész…
A hálám akkor is üldözni fog, míg élsz. Jókor jött a segítség. Már csak a Hera-k élnek meg a Captain. A Sirius és a Vmate hol működik, hol nem. Nem látom át mikor fogok tudni rendelni, talán idén már igen. Ezért köszönöm.
És milyen modot vennél ?
Kayfun x? Velemeny?
Talán még egy Hera-t. De néztem már a Hadron Lite-ot is, csak itt mondták a Tagok, hogy az anyaghasználata gagyi. Nem tudom egyébként. Már csak 1 akkusokat vennék. De még ráérek ezen agyalni. Meglátjuk mennyi lesz az SZJA visszapénz.
Van egy szépkék Asmodus colossalom?? @Vaperina_Kinga ?
Még folyik a tesztelése. Remélem most már meg tudom írni. Egyébként, egy hatalmas háááát…
Kedves Kinga!
Köszönöm szèpen a válaszod,akkor így már világos,ezt a modot nem lehet kikapcsolni a szokásos,5 vagy 3 klikkes gomb nyomogatásokkal.
Én nem próbáltam ki kapcsolni de ezek az elektronikák 7 nyomásra kapcsolnak ki más modban…próbáld ki.
A stratumnál is csak úgy tudom Kikapcsolni ahogy @Vaperina_Kinga írta, hiába nyomom akárhányszor
Hát ezen nem csodálkozom kina az kina…
5 után lezár,így 7 klikket nem is enged.
Nem annyira nagy problèma,csak már megszoktam,hogy akkumulátor cserènèl,mindig kikapcsolom a többi modot.
Hát sajnálom cseréljük ki a deszkát dna-ra
Ha kicserèlem,akkor ki is tudnám kapcsolni?
Bocsánat, csak főzök is. Nem is tudom. Nem szeretnék visszaélni a jó sziveddel. Egyszer járt nálam egy Minikin V2, azzal nem igazán tudtam bánni.
Igen persze ez deszka függő…
Sajnos nem. Én mondjuk el vagyok kikapcsolás nélkül is. De, ha nagyon ki kell kapcsolni, akkor igazából meg lehet oldani.