Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Igen ez az ami billeg nálam még mindig, műanyag kontra fém test kontra 18650 a Stubby-ban. De szerencsére nem hajt a tatár!

Ezért egy kicsit a méretekhez, nem tudom a srác keze mekkora,
de azt tudom ,hogy a tied(@Janos_Groszeibl ) sem kicsi :slight_smile:
De 2 BB (igaz hogy csak a fénykép erejéig) de elfér a kezében.

Tisztelettel

6 kedvelés

Vannak ezekből a billet boxokból is igen mutatós,egyedi darabok.

4 kedvelés

Vannak bizony már valahol 200euró felett járok gondolatban… :joy:

Hát igen.És a legtöbb csak a doboz.A bridge-et meg még külön meg kell venned.

Jaja ugyan az mint az rta és mod világ.Látom neked be akadt az ESG… :slightly_smiling_face:

Be.Még novemberben kaptam ígéretet,hogy elérhető lesz a Skyline R.De kijöttek ezzel a Skynet-el,és azóta azt nyomatják.

Valahol láttam R-t… :thinking:

Most már cseszhetik​:grin:Nem vártam rájuk,vettem Prime-ot.Teljesen jók a klónok is.Majd egyszer,ha úgy alakul,veszek egy eredeti R-t.

Na ugye, hogy ugye :slight_smile:
9mm el szélesebb és, 5mmel magasabb a BB, viszont arra már csak a drip tip megy.
A Cthulhu AIO meg majd eltűnik a kezedben, mondjuk az nem nagy kunszt mert az enyémben is :slightly_smiling_face:
Méretben a BB, ami nekem volt talán Hadron lite sbs - re hasonlít.

Tisztelettel

A Cthulhu nagyon csábít a mérete miatt a dna elektronikás bb meg a dna miatt már komplett lenne …

Én a YIHI-től várom a boro kompatibilis AIO verziót…a mostani szuper áron van, talán az is a hype-olt árak alatt marad.

2 kedvelés

Melyik a mostani?

3 kedvelés

Bocsánat,hogy belekotynyeleskedtem :pensive:

semmi gond…inkább ketten mint senki se :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Engem ami megfogott es elgondolkodtat(nem tudok drága dolgokban gondolkodni sajnos),az egy VV pulse aio mini es bele egy Insider!

Nekem tetszik pulse aio mini, nem nagyon müanyagos cucc? Recsegés ropogás nem jön elő egy idő után?

köszi!.. :slightly_smiling_face:+10

1 kedvelés