Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

MĂĄr hogy neked?

Tisztelettel

1 kedvelés

Én is gondolkodom a BB vonalon de nem tudok dönteni..

Igen Dl-ben.

Ha van keret rĂĄ akkor Stubby. Pulse nagyon barĂĄti ĂĄron van Ă©s könnyƱ szemĂ©lyre szabni, viszont a Meson nagyon Ă­gĂ©retesnek nĂ©z ki. Egy csomagba megkapsz mindent. BĂĄr most lĂĄttam bemutatĂłt akinĂ©l egy hĂ©t utĂĄn kezdett az alja kopni. De nem tudni, hogy hasznĂĄlta mert mĂĄr az oldalĂĄn is volt egy ĂłriĂĄsi karc. Én mĂĄr elƑrendeltem csak azt vĂĄrom, hogy vĂ©gre feladjĂĄk :slightly_smiling_face:

Abban tudok segíteni, természetesen ha elfogadod,
Ă©n bevĂĄllalok egy BB klĂłnt Ă©s egy MOBB minit vagy V2-Ƒt.
Ha megjött elkĂŒldenĂ©m PrĂłbĂĄra az RBA-t meg Cthulut AIOt
Addig marad amĂ­g szeretnĂ©d. Úgy tekered Ășgy vattĂĄzod ahogy szeretnĂ©d.
Persze így még magåt a BB-ét nem tudod kipróbålni, de ha szeretnéd utånna azt is.
@Peva71 nek is felajĂĄnlottam, Ƒ nem rajongott Ă©rte :slight_smile:
Én se le, se rĂĄ nem szeretnĂ©k beszĂ©lni senkit semmire.
(mår a POD mizéria miatt, azt is megbåntam)

Tisztelettel

1 kedvelés

Az @gangsta_gergo pĂĄlyĂĄja :slight_smile:

Tisztelettel

Nagyon megtisztelsz köszönöm!
A Cthulhu tetszik kinĂ©zetre a legjobban de az elektronikĂĄja eltĂĄntorĂ­t a vĂĄsĂĄrlĂĄsĂĄtĂłl
megbeszĂ©ljĂŒk majd ha aktuĂĄlis lesz.
Köszönöm!

7 kedvelés

Én örömmel ĂĄtadom JĂĄnosnak a prĂłba lehetƑsĂ©gĂ©t. Engem egyelƑre nem csigĂĄzott fel a tĂ©ma. MĂ©g utĂĄna kell jobban olvasnom elƑször :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Tényleg nagyon pici.
És pont ezĂ©rt is merem a BB-Ă©t is meg rendelni mert mĂ©g Ășgy is kellemes.
Viszont ezĂ©rt is nem akartam a DNA-st mert megy az is BF60nal.(de ezt Ășgy is tudod :slight_smile: )

Tisztelettel

1 kedvelés

Pod mizéria? Mit båntål meg?

NĂ©zzem pont Ƒt
 :joy: :+1:

1 kedvelés

Nem veled szemben :slight_smile:

Csak tartok tƑle hogy most mindenki ráugrik,
és nem lesz helyén kezelve.:slight_smile:
TehĂĄt kezdƑkön kĂ­vƱl, azĂ©rt ne elsƑ szĂĄmĂș szett legyen.
Igen tudom mindenkinek a sajĂĄt felelƑsĂ©ge,
de akkor is 

Tisztelettel

3 kedvelés

Ez a lényeg!
És nekem szuper, akĂĄr mĂ©g fƑ eszközkĂ©nt is elĂ©g lenne nekem, ha nem lenne ennyi mindenem. Így is hasznĂĄlom mindennap miĂłta megvan az rta mellett.
Te csak leírtad a véleményed

Mellékesen Megjegyzem, hogy v9 utån ez måsodik ami legjobban tetszik és ajånlås alapjån vettem

4 kedvelés

Tisvapo-rĂłl veszed vagy hol talĂĄltĂĄl jĂł minƑsĂ©gƱ klĂłnt?

Igen (nem a lĂłvĂ© miatt) de “csak” jövƑ hĂ©t PĂ©nteken.

Tisztelettel

A MesonnĂĄl csak a duĂĄl coilos DL nem tetszik.

Ja és, håt éppen pont nem kicsi, amit keresek.

Nem csodĂĄlom​:grinning_face_with_smiling_eyes: Meson-nal kapcsolatban mĂ©g a tank hĂĄtsĂł levegƑzĂ©se is olyan fĂ©l megoldĂĄskĂ©nt. A teszt pĂ©ldĂĄnyoknĂĄl az is kiderĂŒlt, hogy a nagy levegƑzĂ©sƱ takarĂł panel mƱanyagbĂłl van mĂ­g a mĂĄsik szĂ­nre fĂșjt fĂ©m. A Pulse viszont tĂ©nyleg jĂł. FƑleg a mĂĄsodik kiadĂĄsa. JĂł minƑsĂ©gƱ mƱanyagbĂłl raktĂĄk össze.

Sziasztok! VĂ©gĂŒl is ezeket a kazĂĄnokat tartottam meg. Az, ami Ășj, a drip-tipek elosztĂĄsa.

A BĂĄjkĂĄknak hogyan nĂ©zett ki az eredetije? Valaki kĂŒldene rĂłla kĂ©pet? Lehet, hogy egyszer meg kĂ©ne lĂĄtogatni a forgĂĄcsolĂłt ez ĂŒgyben talĂĄn?

3 kedvelés