Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Már hogy neked?

Tisztelettel

1 kedvelés

Én is gondolkodom a BB vonalon de nem tudok dönteni…

Igen Dl-ben.

Ha van keret rá akkor Stubby. Pulse nagyon baráti áron van és könnyű személyre szabni, viszont a Meson nagyon ígéretesnek néz ki. Egy csomagba megkapsz mindent. Bár most láttam bemutatót akinél egy hét után kezdett az alja kopni. De nem tudni, hogy használta mert már az oldalán is volt egy óriási karc. Én már előrendeltem csak azt várom, hogy végre feladják :slightly_smiling_face:

Abban tudok segíteni, természetesen ha elfogadod,
én bevállalok egy BB klónt és egy MOBB minit vagy V2-őt.
Ha megjött elküldeném Próbára az RBA-t meg Cthulut AIOt
Addig marad amíg szeretnéd. Úgy tekered úgy vattázod ahogy szeretnéd.
Persze így még magát a BB-ét nem tudod kipróbálni, de ha szeretnéd utánna azt is.
@Peva71 nek is felajánlottam, ő nem rajongott érte :slight_smile:
Én se le, se rá nem szeretnék beszélni senkit semmire.
(már a POD mizéria miatt, azt is megbántam)

Tisztelettel

1 kedvelés

Az @gangsta_gergo pályája :slight_smile:

Tisztelettel

Nagyon megtisztelsz köszönöm!
A Cthulhu tetszik kinézetre a legjobban de az elektronikája eltántorít a vásárlásától…megbeszéljük majd ha aktuális lesz.
Köszönöm!

7 kedvelés

Én örömmel átadom Jánosnak a próba lehetőségét. Engem egyelőre nem csigázott fel a téma. Még utána kell jobban olvasnom először :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Tényleg nagyon pici.
És pont ezért is merem a BB-ét is meg rendelni mert még úgy is kellemes.
Viszont ezért is nem akartam a DNA-st mert megy az is BF60nal.(de ezt úgy is tudod :slight_smile: )

Tisztelettel

1 kedvelés

Pod mizéria? Mit bántál meg?

Nézzem pont őt… :joy: :+1:

1 kedvelés

Nem veled szemben :slight_smile:

Csak tartok tőle hogy most mindenki ráugrik,
és nem lesz helyén kezelve.:slight_smile:
Tehát kezdőkön kívűl, azért ne első számú szett legyen.
Igen tudom mindenkinek a saját felelősége,
de akkor is …

Tisztelettel

3 kedvelés

Ez a lényeg!
És nekem szuper, akár még fő eszközként is elég lenne nekem, ha nem lenne ennyi mindenem. Így is használom mindennap mióta megvan az rta mellett.
Te csak leírtad a véleményed…
Mellékesen Megjegyzem, hogy v9 után ez második ami legjobban tetszik és ajánlás alapján vettem

4 kedvelés

Tisvapo-ról veszed vagy hol találtál jó minőségű klónt?

Igen (nem a lóvé miatt) de “csak” jövő hét Pénteken.

Tisztelettel

A Mesonnál csak a duál coilos DL nem tetszik.

Ja és, hát éppen pont nem kicsi, amit keresek.

Nem csodálom​:smile: Meson-nal kapcsolatban még a tank hátsó levegőzése is olyan fél megoldásként. A teszt példányoknál az is kiderült, hogy a nagy levegőzésű takaró panel műanyagból van míg a másik színre fújt fém. A Pulse viszont tényleg jó. Főleg a második kiadása. Jó minőségű műanyagból rakták össze.

Sziasztok! Végül is ezeket a kazánokat tartottam meg. Az, ami új, a drip-tipek elosztása.

A Bájkáknak hogyan nézett ki az eredetije? Valaki küldene róla képet? Lehet, hogy egyszer meg kéne látogatni a forgácsolót ez ügyben talán?

3 kedvelés