MĂĄr hogy neked?
Tisztelettel
MĂĄr hogy neked?
Tisztelettel
Ăn is gondolkodom a BB vonalon de nem tudok dönteni..
Igen Dl-ben.
Ha van keret rĂĄ akkor Stubby. Pulse nagyon barĂĄti ĂĄron van Ă©s könnyƱ szemĂ©lyre szabni, viszont a Meson nagyon ĂgĂ©retesnek nĂ©z ki. Egy csomagba megkapsz mindent. BĂĄr most lĂĄttam bemutatĂłt akinĂ©l egy hĂ©t utĂĄn kezdett az alja kopni. De nem tudni, hogy hasznĂĄlta mert mĂĄr az oldalĂĄn is volt egy ĂłriĂĄsi karc. Ăn mĂĄr elĆrendeltem csak azt vĂĄrom, hogy vĂ©gre feladjĂĄk
Abban tudok segĂteni, termĂ©szetesen ha elfogadod,
Ă©n bevĂĄllalok egy BB klĂłnt Ă©s egy MOBB minit vagy V2-Ćt.
Ha megjött elkĂŒldenĂ©m PrĂłbĂĄra az RBA-t meg Cthulut AIOt
Addig marad amĂg szeretnĂ©d. Ăgy tekered Ășgy vattĂĄzod ahogy szeretnĂ©d.
Persze Ăgy mĂ©g magĂĄt a BB-Ă©t nem tudod kiprĂłbĂĄlni, de ha szeretnĂ©d utĂĄnna azt is.
@Peva71 nek is felajĂĄnlottam, Ć nem rajongott Ă©rte
Ăn se le, se rĂĄ nem szeretnĂ©k beszĂ©lni senkit semmire.
(mår a POD mizéria miatt, azt is megbåntam)
Tisztelettel
Az @gangsta_gergo pĂĄlyĂĄja
Tisztelettel
Nagyon megtisztelsz köszönöm!
A Cthulhu tetszik kinĂ©zetre a legjobban de az elektronikĂĄja eltĂĄntorĂt a vĂĄsĂĄrlĂĄsĂĄtĂłlâŠmegbeszĂ©ljĂŒk majd ha aktuĂĄlis lesz.
Köszönöm!
Ăn örömmel ĂĄtadom JĂĄnosnak a prĂłba lehetĆsĂ©gĂ©t. Engem egyelĆre nem csigĂĄzott fel a tĂ©ma. MĂ©g utĂĄna kell jobban olvasnom elĆször
Tényleg nagyon pici.
Ăs pont ezĂ©rt is merem a BB-Ă©t is meg rendelni mert mĂ©g Ășgy is kellemes.
Viszont ezĂ©rt is nem akartam a DNA-st mert megy az is BF60nal.(de ezt Ășgy is tudod )
Tisztelettel
Pod mizéria? Mit båntål meg?
NĂ©zzem pont ĆtâŠ
Nem veled szemben
Csak tartok tĆle hogy most mindenki rĂĄugrik,
és nem lesz helyén kezelve.
TehĂĄt kezdĆkön kĂvƱl, azĂ©rt ne elsĆ szĂĄmĂș szett legyen.
Igen tudom mindenkinek a sajĂĄt felelĆsĂ©ge,
de akkor is âŠ
Tisztelettel
Ez a lényeg!
Ăs nekem szuper, akĂĄr mĂ©g fĆ eszközkĂ©nt is elĂ©g lenne nekem, ha nem lenne ennyi mindenem. Ăgy is hasznĂĄlom mindennap miĂłta megvan az rta mellett.
Te csak leĂrtad a vĂ©lemĂ©nyedâŠ
Mellékesen Megjegyzem, hogy v9 utån ez måsodik ami legjobban tetszik és ajånlås alapjån vettem
Tisvapo-rĂłl veszed vagy hol talĂĄltĂĄl jĂł minĆsĂ©gƱ klĂłnt?
Igen (nem a lĂłvĂ© miatt) de âcsakâ jövĆ hĂ©t PĂ©nteken.
Tisztelettel
A MesonnĂĄl csak a duĂĄl coilos DL nem tetszik.
Ja és, håt éppen pont nem kicsi, amit keresek.
Nem csodĂĄlomâ Meson-nal kapcsolatban mĂ©g a tank hĂĄtsĂł levegĆzĂ©se is olyan fĂ©l megoldĂĄskĂ©nt. A teszt pĂ©ldĂĄnyoknĂĄl az is kiderĂŒlt, hogy a nagy levegĆzĂ©sƱ takarĂł panel mƱanyagbĂłl van mĂg a mĂĄsik szĂnre fĂșjt fĂ©m. A Pulse viszont tĂ©nyleg jĂł. FĆleg a mĂĄsodik kiadĂĄsa. JĂł minĆsĂ©gƱ mƱanyagbĂłl raktĂĄk össze.