Ez 25 juró volt, emellett volt még ammit rta is, az 15 juró lett volna…de rá kerestem neten, qr kód alapján, eredeti oxva termék.
Akkor úgy néz ki ez egy ajánlható tank.
Ammit rta 15€-ért már az, hogy egyáltalán még kapható is csoda
Így van.
Nekem jobban bejön az egyenes üveg palástal. Tudom, h így csak 2 ml levest fogad, de igy szebben is néz ki …
Expromizer v3 is volt. 15 juró kb…
Mutatott egy 120 ml-es palack longfill levest, amelyen már ott volt a zárjegy. Szóval, kezdődik… a buli…
én meg még viccből írtam, hogy zárjegyes alaplé meg ‘bundes tabak geschaft’
Kár h nem csináltam ott róla egy fotót…
A macerásságát a top cap és az MTL-DL “váltó”, ha lehet így mondani, szoros kapcsolatára értették. De elképzelhető, hogy nem annak való akinek ezzel problémája volt.
Új liquid vámpírom.
Ha valakinek van vele tapasztalata milyen tekeréssel lehet kimaxolni szivesen várom a javaslatokat mert most ismerkedek az építéssel, de már a gyári tekerccsel is baromi jó izeket ad.
Tegnap este óta használom, már a 3-ik tank leves van benne. Eléggé ütős a th-ja is. Mint irtam tegnap is, nem folyik, nem melegszik, nem szörcsög… úgy néz ki, jól megleszek vele…
Akkor örülünk.
Aztaa… Milyen jól néz ki a a Diplomat rta… nem tudom mennyire új, de használd egészséggel…
A Ming nem rózsaszin ? Lehet az alap filter el van állítva de nekem így exponalva tetszik . A Zorkij nak is meg volt a sajátos képvilaga
…ez most már így marad. Mingig elgépelek valamit.
Sziasztok! Elég “régi motoros” vagyok e-cigi fronton. Szerettem a régi e-cigis fórumot, de sajnos elég halott. Örülök, hogy van egy ilyen platform, ami még működik. Egyelőre kissé nehezen igazodom el rajta, de remélem, idővel megszokom.
A két legutóbbi szerzeményem a képen.
Az Ares2-vel most barátkozunk, jónak tűnik, bár kicsit keveslem a th-t. Én eddig leginkább a Kayfun klónt használtam előszeretettel, üvegszálas masnival. A vattázás eddig nem jött be igazán, de gondoltam, teszek egy próbát az Ares-szel. Kíváncsi leszek, hogy ezzel a tankkal megszeretem-e?
Szia!
Kayfuntól ez igen messze lesz…