az bizony meg szerettemâegyenlĆre ennyi majd mĂ©g az aromĂĄkat vĂĄrom majd dobok fel akkor is kĂ©petâ
A mĂĄsnapossĂĄgot megelĆzĆ pillanat definiciĂłja a Bergendy zenekar szerint:
- âHa a ma lesz a holnap tegnapja
Tedd a bĂșs emlĂ©ket az ablakba
Nehogy szomorĂșan gondolj a tegnapra
Tölts mĂ©g egy kortyot a poharadba!â
(Ma este egy nagyon jĂł kollĂ©gĂĄt fogunk bucsĂșztatni nyugdĂjbavonulĂĄsa alkalmĂĄbĂłl.)
âŠĂ©s tĂ©nyleg fergeteges volt:
âNyitva ĂĄllt az ajtĂłnk, bĂĄrki bejöhetett,
LeĂŒlhetett közĂ©nk, ihatott-ehetett.â
Ă legközelebb a helyszĂnt is kĂ©rnĂ©m
Szép!
EbbĆl ki jött volnaâ
Csak akkor gyƱjts, ha måsra vågyakozol, mert jobb nem lesz⊠mår, ha engem kérdeznél.
V6-on Prime drip tippâŠ
Bizony ĂĄm
Hali mindenkinek.
Ha szombat, akkor kamion csere,
Ha kamion csere, akkor az több idĆ, Ha több idĆ , akkor sĂ©ta,
Ha séta, akkor vape shop låtogatås,
Ha vape shop lĂĄtogatĂĄs, akkor mĂĄr vĂĄsĂĄrlĂĄs is,
Mert mindig kell ez meg azâŠ
De ilyet mĂ©g nem tapasztaltam soha. Az eladĂł hasbol mondta a cuccosok ĂĄraitâŠ
KĂvĂĄncsi vagyok a vĂ©lemĂ©nyedre errĆl a tankrĂłl. JĂłnak tƱnik a coil alatti Ă©s melletti levegĆĂĄramlĂĄsa, emiatt szerintem az Ăzeket is igen jĂłl adjaâŠde majd leĂrod
Azt beszĂ©lik macerĂĄs tank. NĂ©zz elĆtte videĂłt rĂłla.
Szerintem nem sok szĂŒksĂ©g lesz a videĂłkra. Kapott is tekerĂ©st az Ășj tank. Kanthal A1, 28ga, sima szĂĄlhuzal, 2.5 magon, 5 menet, 0.8 ohm, 15 watt( ez majd mĂ©g valtozik nĂĄlam) egyenlĆre nagyon jĂłl duruzsol.
Cotton lace 2.5 vatta, Vgod Cubano Silver levessel,(ez megbolondĂtva egy hajszĂĄl ĂĄfonyĂĄval).
A kazĂĄn mtl-re allitva,
A kĂ©t legkisebb levegĆzĆ lyuk nyitva. Nekem az Ăzeket nagyon adja. ĂrzĆdik benne a dohĂĄny, Ă©s kifĂșjĂĄskor az ĂĄfonya is egy szikrĂĄt. A vattĂĄt a deck mellett lesimĂtva, a deck fenekĂ©nĂ©l vĂĄgtam el. Ăgy leĂ©r jĂłl a deck aljĂĄig, Ă©s ott kissĂ© szĂ©t is terĂŒl. A tekerĂ©st kb 2 mm-re emeltem fel.
Folyni, nem folyik, Ă©s cseppet sem melegszik. GĆz mennyisĂ©g van bĆven. Ahhoz kĂ©pest, hogy 25 mm ĂĄtmĂ©rĆvel rendelkezik, elĂ©g jĂłl adja az Ăzeket is. TekerĂ©se baromi egyszerƱ, jĂłl kezelhetĆ kazĂĄn. AbszolĂșt nem hangos szĂvĂĄskor. Mivel a tekerĂ©s is Ășj, ezĂ©rt enyhe pattogĂĄst hallani, de az engem sohase zavart.
na, erre szĂĄmĂtottam th milyen?..2mm magassĂĄgban mĂĄr elĂ©ggĂ© a max-ot adhatja. Ha elzĂĄrsz minden lĂ©gnyĂlĂĄst Ă©s beleszĂvsz ezerrel akkor nem szelel?
A tekeres 2 mm-re van emelve deck-tĆl. Th is jĂł. Pont amennyi kell. Nem szelel egyĂĄltalĂĄn, ha elzĂĄrom teljesen a levegĆt, semmi se hallatszik, nincs zĂșgĂĄs, bĂșgĂĄs , semmi sem.