Ha nem a tied volt, akkor nem. Csak azt hittem, mert Zolika hĂvott segĂeni.
Ja a modra gondolsz! Bocs, csak annyira a mesék vilågåban vagyok most, hogy ezért nem értettem ![]()
Nem, nem hiĂĄnyzik. A mĂĄsik 5-öt hasznĂĄlom, egy van Ă©pĂtĂ©shez, az tartalĂ©k volt egy ideje.
Remélem Neked hasznos!
Ja, igen, sok törpĂ©je van. Mert a mĂĄsiknak az 510 -je körbeforog. A Swagnak meg zavar az a pĂșpja, amikor szerelek. MĂĄr tudom, a zöld vĂ©ge, akkor mĂ©g fĂ©lig se merĂŒlt. MegtalĂĄltam a menĂŒjĂ©t is. HĂĄrom Ah -s akkukat mĂĄr nem copja le. dolgozik rendesen.
Hasznos rajta a refresh funkciĂł is, prĂłbĂĄld ki majd.
@Vaperina_Kinga Ărt rĂłla egy tesztet, Ă©rdemes elolvasni.
Ha megtalĂĄlom, linkelemâŠ
Igen, van a menĂŒjĂ©ben, hogy automatikus, vagy nemtudom mi, manuĂĄlis, vagy tartĂłs, ezt mĂ©g nem sikerĂŒlt megfejteni.
Nem automatikus. Addig tartod nyomva, amĂg a kis körön vĂ©gig megy a piros. Ezt akĂĄrhĂĄnyszor megcsinĂĄlhatod egymĂĄs utĂĄn, de sokszor nem Ă©rdemes.
AtrakciĂł! EgyedĂŒl a vilĂĄgon ĂŒvegablak a By-ka V7 - en. Ha bevĂĄlik, akkor lehet esetleg a cellux szalagot kivĂĄltani FBS - sel, vagy valami kĂ©tkomponensƱ ragasztĂłval. De csak a villanĂłfĂ©ny hozza ki ennyire.
Azt a tesztet Ă©n tettem el lĂĄb alĂłl, mert rossz helyen volt Ă©s kell neki egy rĂĄncfelvarrĂĄs. MĂĄr kĂ©szĂŒlök rĂĄ egy ideje, most akkor belehĂșzok. HĂșĂșĂș⊠![]()
Akkor ezért nem talåltam ![]()
Igen, ezĂ©rt elnĂ©zĂ©st kĂ©rek. Ăn voltam a bƱnös. Hamarosan hozom. ![]()
Megvagyok. ![]()
Ez most fĆleg nekem kellett, de jĂł, hogy megtalĂĄltad.
![]()
Még mindig a régi cuccos.
NĂ©metbĆl vĂĄsĂĄrolt liquid, 50/50, 12mg, 10ml, silver-cig nutty soul. A kijelzĆn az adatok magunkĂ©rt beszĂ©lnekâŠ
De szép kék az a colossal. ![]()
MegbocsĂĄjtom, hogy nem ismered hiszen neked nincsâ![]()
De kis csacsi vagy ![]()
Ez csacsi vagy öszvér?
Colossal, asmodus. ![]()
Amilyen fejet vĂĄg, Ć mĂĄr korĂĄn elkezdte a bulit.