Ha nem a tied volt, akkor nem. Csak azt hittem, mert Zolika hívott segíeni.
Ja a modra gondolsz! Bocs, csak annyira a mesék világában vagyok most, hogy ezért nem értettem
Nem, nem hiányzik. A másik 5-öt használom, egy van építéshez, az tartalék volt egy ideje.
Remélem Neked hasznos!
Ja, igen, sok törpéje van. Mert a másiknak az 510 -je körbeforog. A Swagnak meg zavar az a púpja, amikor szerelek. Már tudom, a zöld vége, akkor még félig se merült. Megtaláltam a menüjét is. Három Ah -s akkukat már nem copja le. dolgozik rendesen.
Hasznos rajta a refresh funkció is, próbáld ki majd.
@Vaperina_Kinga írt róla egy tesztet, érdemes elolvasni.
Ha megtalálom, linkelem…
Igen, van a menüjében, hogy automatikus, vagy nemtudom mi, manuális, vagy tartós, ezt még nem sikerült megfejteni.
Nem automatikus. Addig tartod nyomva, amíg a kis körön végig megy a piros. Ezt akárhányszor megcsinálhatod egymás után, de sokszor nem érdemes.
Atrakció! Egyedül a világon üvegablak a By-ka V7 - en. Ha beválik, akkor lehet esetleg a cellux szalagot kiváltani FBS - sel, vagy valami kétkomponensű ragasztóval. De csak a villanófény hozza ki ennyire.
Azt a tesztet én tettem el láb alól, mert rossz helyen volt és kell neki egy ráncfelvarrás. Már készülök rá egy ideje, most akkor belehúzok. Húúú…
Akkor ezért nem találtam
Igen, ezért elnézést kérek. Én voltam a bűnös. Hamarosan hozom.
Megvagyok.
Ez most főleg nekem kellett, de jó, hogy megtaláltad.
Még mindig a régi cuccos.
Németből vásárolt liquid, 50/50, 12mg, 10ml, silver-cig nutty soul. A kijelzőn az adatok magunkért beszélnek…
De szép kék az a colossal.
Megbocsájtom, hogy nem ismered hiszen neked nincs
De kis csacsi vagy
Ez csacsi vagy öszvér?
Colossal, asmodus.
Amilyen fejet vág, ő már korán elkezdte a bulit.