Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Ha nem a tied volt, akkor nem. Csak azt hittem, mert Zolika hĂ­vott segĂ­eni.

Ja a modra gondolsz! Bocs, csak annyira a mesék vilågåban vagyok most, hogy ezért nem értettem :slightly_smiling_face:
Nem, nem hiånyzik. A måsik 5-öt hasznålom, egy van építéshez, az tartalék volt egy ideje.
Remélem Neked hasznos!

2 kedvelés

Ja, igen, sok törpĂ©je van. Mert a mĂĄsiknak az 510 -je körbeforog. A Swagnak meg zavar az a pĂșpja, amikor szerelek. MĂĄr tudom, a zöld vĂ©ge, akkor mĂ©g fĂ©lig se merĂŒlt. MegtalĂĄltam a menĂŒjĂ©t is. HĂĄrom Ah -s akkukat mĂĄr nem copja le. dolgozik rendesen.

1 kedvelés

Hasznos rajta a refresh funkciĂł is, prĂłbĂĄld ki majd.
@Vaperina_Kinga írt róla egy tesztet, érdemes elolvasni.
Ha megtalálom, linkelem

Igen, van a menĂŒjĂ©ben, hogy automatikus, vagy nemtudom mi, manuĂĄlis, vagy tartĂłs, ezt mĂ©g nem sikerĂŒlt megfejteni.

Nem automatikus. Addig tartod nyomva, amíg a kis körön végig megy a piros. Ezt akårhånyszor megcsinålhatod egymås utån, de sokszor nem érdemes.

2 kedvelés

AtrakciĂł! EgyedĂŒl a vilĂĄgon ĂŒvegablak a By-ka V7 - en. Ha bevĂĄlik, akkor lehet esetleg a cellux szalagot kivĂĄltani FBS - sel, vagy valami kĂ©tkomponensƱ ragasztĂłval. De csak a villanĂłfĂ©ny hozza ki ennyire.

2 kedvelés

Azt a tesztet Ă©n tettem el lĂĄb alĂłl, mert rossz helyen volt Ă©s kell neki egy rĂĄncfelvarrĂĄs. MĂĄr kĂ©szĂŒlök rĂĄ egy ideje, most akkor belehĂșzok. HĂșĂșĂș
 :blush:

2 kedvelés

Akkor ezért nem talåltam :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Igen, ezĂ©rt elnĂ©zĂ©st kĂ©rek. Én voltam a bƱnös. Hamarosan hozom. :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Megvagyok. :slight_smile:

4 kedvelés

Ez most fƑleg nekem kellett, de jó, hogy megtaláltad. :100: :heart:

2 kedvelés

BUJÉK :tada: :tada: :tada:

11 kedvelés

Még mindig a régi cuccos.
NĂ©metbƑl vĂĄsĂĄrolt liquid, 50/50, 12mg, 10ml, silver-cig nutty soul. A kijelzƑn az adatok magunkĂ©rt beszĂ©lnek
:smiley:

8 kedvelés

:slightly_smiling_face:

10 kedvelés

De szép kék az a colossal. :grin:

1 kedvelés

Megbocsájtom, hogy nem ismered hiszen neked nincs​:slightly_smiling_face:

1 kedvelés

De kis csacsi vagy :grin:

1 kedvelés

Ez csacsi vagy öszvér?

1 kedvelés

Colossal, asmodus. :joy:

Amilyen fejet vág, Ƒ már korán elkezdte a bulit.