Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

ZEUS :grin::ok_hand:

7 kedvelés

[1]A Kis Karåcsony, a Pico és a Törpe:

1. MerjĂŒnk kicsik lenni! :grin: ↩

8 kedvelés

Annyira promozzåtok mår ezt a dvarwot, lehet szereznem kéne egyet. :thinking: :joy:

Egyébként nålam kinézetre még mindig no1 :+1:

(minusz driptip :grin: )

2 kedvelés

A magam rĂ©szĂ©rƑl csak azĂ©rt “futtatom”, mert jĂł. KĂŒlönben a vitrin mĂ©llyĂ©n pihenne

egy ideig ott is volt, amĂ­g nem jöttem rĂĄ, hogy az eredeti driptipjĂ©vel az igazi!!!

(Igaz, elsƑre nekem sem tetszett. A dl fl is csak azĂ©rt vendĂ©g driptipes nĂĄlam, mert az eredetit elhagytam.)

2 kedvelés

Végre hasznålatba vehettem a Kayfun X klónomat, - mår kb. 1 hónapja meg jött, csak ott maradt haver kocsijåba aki meg németben dolgozik - :smiley:
EgyelƑre nagyon tetszik, már van egy versenytársa az Aromamizernek! :blush:

MinƑsĂ©gre nem panaszkodom, kicsi kĂ­nai csinĂĄlta ĂŒgyesen! EgyedĂŒl a top cap felhĂșzhatĂł zĂĄrĂł/nyitĂł gyƱrƱje, tƱnik picit lazĂĄnak, bĂĄr fogalmam sincs milyen a gyĂĄri. :smiley:

Tudom a mod kicsi hozzå, de nekem így is nehéz egyben! :sweat_smile:

5 kedvelés

Szép ez gratulålok! Kayfunok mindig jók
(klónba ki kell fogni )

Köszönöm! BĂĄr tƑled nem vĂĄrtam gratulĂĄciĂłt, mert amĂșgy picit haragszom rĂĄd! Egyre erƑteljesebben kezd mocorogni a fejemben a Dani Micro vĂĄsĂĄrlĂĄsa, miattad! :sweat_smile: :crazy_face:
Csak ne lenne olyan drága
 :smiley:
Viccet félre téve tényleg kösz a tåmogatåst! Neked csak prime van vagy esetleg ilyen is? Ha ilyen is van, a zårógyƱrƱ laza?

Van sok kayfunom ez mĂĄr nincs
Ha van ott tömĂ­tĂ©s cserĂ©ld ki

Ja Ă©s ha valaki ilyen klĂłnban gondolkodik, ez az Ulton verziĂł. Liquid kontroll mƱködik, nem sorjĂĄs sehol, menetek szuperek, nem szorul, nem akad, abszolĂșt tiszta volt - ha az asszony nem veszi ki a kezembƑl, hogy mĂĄrpedig Ƒ elmossa, lehet kiprĂłbĂĄltam volna Ășgy ahogy volt - :smiley: teljesen elĂ©gedett vagyok vele!

Kriszmaszos​:grin:

6 kedvelés

És egy az ország Tannenbaum-jával is :grin:

7 kedvelés

Maradt
:slightly_smiling_face:

8 kedvelés

:blush::dash:

10 kedvelés

Nagyon szép ez az ultramarin :star_struck:

szép kék valóban
 :hugs:

1 kedvelés

Best mod evör!

1 kedvelés

“ParĂĄzs” a hangulat a cĂ©hes bulin:

6 kedvelés

Tegnapi sörös korsók és vizes poharak. :yawning_face: :coffee::coffee::coffee:

8 kedvelés

Mai mĂĄsnapossĂĄg? :wink:

Nem tudom mi az. :wink: Szerintem a marhapörkölt volt sok Ă©s az alvĂĄsom kevĂ©s. Max beĂ­rom tĂșlĂłrĂĄba. :grin: