ZEUS
Annyira promozzåtok mår ezt a dvarwot, lehet szereznem kéne egyet.
Egyébként nålam kinézetre még mindig no1
(minusz driptip )
A magam rĂ©szĂ©rĆl csak azĂ©rt âfuttatomâ, mert jĂł. KĂŒlönben a vitrin mĂ©llyĂ©n pihenneâŠ
âŠegy ideig ott is volt, amĂg nem jöttem rĂĄ, hogy az eredeti driptipjĂ©vel az igazi!!!
(Igaz, elsĆre nekem sem tetszett. A dl fl is csak azĂ©rt vendĂ©g driptipes nĂĄlam, mert az eredetit elhagytam.)
Végre hasznålatba vehettem a Kayfun X klónomat, - mår kb. 1 hónapja meg jött, csak ott maradt haver kocsijåba aki meg németben dolgozik -
EgyelĆre nagyon tetszik, mĂĄr van egy versenytĂĄrsa az Aromamizernek!
MinĆsĂ©gre nem panaszkodom, kicsi kĂnai csinĂĄlta ĂŒgyesen! EgyedĂŒl a top cap felhĂșzhatĂł zĂĄrĂł/nyitĂł gyƱrƱje, tƱnik picit lazĂĄnak, bĂĄr fogalmam sincs milyen a gyĂĄri.
Tudom a mod kicsi hozzĂĄ, de nekem Ăgy is nehĂ©z egyben!
SzĂ©p ez gratulĂĄlok! Kayfunok mindig jĂłkâŠ(klĂłnba ki kell fogni )
Köszönöm! BĂĄr tĆled nem vĂĄrtam gratulĂĄciĂłt, mert amĂșgy picit haragszom rĂĄd! Egyre erĆteljesebben kezd mocorogni a fejemben a Dani Micro vĂĄsĂĄrlĂĄsa, miattad!
Csak ne lenne olyan drĂĄgaâŠ
Viccet félre téve tényleg kösz a tåmogatåst! Neked csak prime van vagy esetleg ilyen is? Ha ilyen is van, a zårógyƱrƱ laza?
Van sok kayfunom ez mĂĄr nincsâŠHa van ott tömĂtĂ©s cserĂ©ld kiâŠ
Ja Ă©s ha valaki ilyen klĂłnban gondolkodik, ez az Ulton verziĂł. Liquid kontroll mƱködik, nem sorjĂĄs sehol, menetek szuperek, nem szorul, nem akad, abszolĂșt tiszta volt - ha az asszony nem veszi ki a kezembĆl, hogy mĂĄrpedig Ć elmossa, lehet kiprĂłbĂĄltam volna Ășgy ahogy volt - teljesen elĂ©gedett vagyok vele!
Nagyon szép ez az ultramarin
szĂ©p kĂ©k valĂłbanâŠ
Best mod evör!
Mai mĂĄsnapossĂĄg?
Nem tudom mi az. Szerintem a marhapörkölt volt sok Ă©s az alvĂĄsom kevĂ©s. Max beĂrom tĂșlĂłrĂĄba.