Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Kedves Éva egyformák vagyunk ezt nem mondod komolyan
 :hugs:

Mikor 10-12 szettem volt engem is megszĂłltak, hogy vajon honnan volt ennyi pĂ©nzem, meg, hogy Ă©n most ezzel felvĂĄgok. Pedig nem is a legdrĂĄgĂĄbb cuccaim voltak sosem. Én max Lost Vape Ă©s Yihi-ig jutottam. Aki megszĂłlt annak is annyit tudtam mondani, hogy az Ă©n polcomon vannak, de, neked is LEHETNE, ha akarnĂĄ. Nem akarta, csak valakivel kötekedni akart. Nem Ă©r annyit. Mi szĂ­vesen nĂ©zzĂŒk mitek van, nem az ĂĄrĂĄt, hanem a szĂ©psĂ©gĂ©t!

5 kedvelés

Na jó, én csak azért nem megyek rå, mert nem annyira tetszik, és mert nem akarok most våsårolni :slightly_smiling_face::joy:

1 kedvelés

Aranyos vagy!!!Köszönöm szépen!

1 kedvelés

De ha bejön amire vĂĄrok, akkor azt meg kell ĂŒnnepelni majd valamivel :roll_eyes::slightly_smiling_face:

Kinek mi köze van hozzĂĄ? Tudja mindenki hogy dolgozom,arra költöm amire telik. NĂĄlunk is vannak a cĂ©gnĂ©l irĂ­gyek,hogy mibƑl veszek ĂĄllandĂłan.
Ma megkérdezte egy kolléga te mennyi fizut kaptål?:rofl::rofl::rofl::rofl:
Fsz közöd van az enyĂ©mhez​:grin:(mert szoktam Ă©n kultĂșrĂĄlt is lenni​:smiling_face:)

Én nem majmolom Janit, Ă©n a sajĂĄt Ăștamon jĂĄrok: byka, prime, caiman, penon, arti, dani
vagy vĂĄrjĂĄ! :thinking: :joy:

Miaz?Miaz?(az amire gondolok akkor tudok ajĂĄnlani valamit)

Én szorítok tudod :crossed_fingers::four_leaf_clover:vanmávalami? :grin:

2 kedvelés

Én se majmolom, de valahogy legtöbbször az jön be, amit Ƒ ajĂĄnl​:slightly_smiling_face:

Sajnos még semmi. Lassan mennek a dolgok :roll_eyes:

Ha a majmolĂĄs alatt azt Ă©rtjĂŒk, hogy a vĂ©lemĂ©nye közrejĂĄtszik egy olyan döntĂ©semben, amiben leginkĂĄbb Ƒ tud vĂ©lemĂ©nyt nyĂ­lvĂĄnĂ­tani, akkor bevĂĄllalom! Én majmolom a Janit.

Az összes cuccombĂłl egyedĂŒl a prime az, amit nem nĂĄla lĂĄttam itt elƑször, de mĂĄr ebben sem vagyok biztos. :thinking: SzĂłval köszi Jani!

Ez olyan Millenium rta-ĂĄs annak nyƱgjei nĂ©lkĂŒl egy problĂ©ma alul töltƑs..LESZ

3 kedvelés

Ezt mår néztem :roll_eyes::thinking::slightly_smiling_face:

Rosszul Ă­rtad :rofl::rofl::rofl:

2db-om van nagy kayfun rajongĂł vagyok! Neked szĂ­vesen!

Ez egyébként kifejezetten tetszik!

2 kedvelés

Nagyon szĂ©p! GyönyörƱen “tiszta” , ha Ă©rtitek​:grin:

1 kedvelés

AzĂ©rt Ă­rtam,lehet kĂŒlön-kĂŒlön,de NÉZTÜK :rofl: