Kedves Ăva egyformĂĄk vagyunk ezt nem mondod komolyanâŠ
Mikor 10-12 szettem volt engem is megszĂłltak, hogy vajon honnan volt ennyi pĂ©nzem, meg, hogy Ă©n most ezzel felvĂĄgok. Pedig nem is a legdrĂĄgĂĄbb cuccaim voltak sosem. Ăn max Lost Vape Ă©s Yihi-ig jutottam. Aki megszĂłlt annak is annyit tudtam mondani, hogy az Ă©n polcomon vannak, de, neked is LEHETNE, ha akarnĂĄ. Nem akarta, csak valakivel kötekedni akart. Nem Ă©r annyit. Mi szĂvesen nĂ©zzĂŒk mitek van, nem az ĂĄrĂĄt, hanem a szĂ©psĂ©gĂ©t!
Na jó, én csak azért nem megyek rå, mert nem annyira tetszik, és mert nem akarok most våsårolni
Aranyos vagy!!!Köszönöm szépen!
De ha bejön amire vĂĄrok, akkor azt meg kell ĂŒnnepelni majd valamivel
Kinek mi köze van hozzĂĄ? Tudja mindenki hogy dolgozom,arra költöm amire telik. NĂĄlunk is vannak a cĂ©gnĂ©l irĂgyek,hogy mibĆl veszek ĂĄllandĂłan.
Ma megkérdezte egy kolléga te mennyi fizut kaptål?
Fsz közöd van az enyĂ©mhezâ(mert szoktam Ă©n kultĂșrĂĄlt is lenniâ
)
Ăn nem majmolom Janit, Ă©n a sajĂĄt Ăștamon jĂĄrok: byka, prime, caiman, penon, arti, daniâŠvagy vĂĄrjĂĄ!
Miaz?Miaz?(az amire gondolok akkor tudok ajĂĄnlani valamit)
Ăn szorĂtok tudod vanmĂĄvalami?
Ăn se majmolom, de valahogy legtöbbször az jön be, amit Ć ajĂĄnlâ
Sajnos még semmi. Lassan mennek a dolgok
Ha a majmolĂĄs alatt azt Ă©rtjĂŒk, hogy a vĂ©lemĂ©nye közrejĂĄtszik egy olyan döntĂ©semben, amiben leginkĂĄbb Ć tud vĂ©lemĂ©nyt nyĂlvĂĄnĂtani, akkor bevĂĄllalom! Ăn majmolom a Janit.
Az összes cuccombĂłl egyedĂŒl a prime az, amit nem nĂĄla lĂĄttam itt elĆször, de mĂĄr ebben sem vagyok biztos. SzĂłval köszi Jani!
Ez olyan Millenium rta-ĂĄs annak nyƱgjei nĂ©lkĂŒl egy problĂ©ma alul töltĆs..LESZ
Ezt mår néztem
Rosszul Ărtad
2db-om van nagy kayfun rajongĂł vagyok! Neked szĂvesen!
Ez egyébként kifejezetten tetszik!
Nagyon szĂ©p! GyönyörƱen âtisztaâ , ha Ă©rtitekâ
AzĂ©rt Ărtam,lehet kĂŒlön-kĂŒlön,de NĂZTĂK