Szerintem nem ronda! Ćszinte leszek, nekem a 8c nem tetszik de attĂłl mĂ©g biztos nagyon jĂł!
Meg kostolĂłd? Neked kĂŒldöm FoxonâŠamelyiket akarodâŠ
Most nem nagyon akarnĂ©k vĂĄsĂĄrolni, de a kĂłstolĂłknak mindig az a vĂ©ge, mert jĂłkat kĂŒldesz
Majd egyszer⊠De nagyon köszönöm
Neked bĂĄrmit bĂĄrmikor!
Intravénås leves
Aki TĂ©ged megszĂłl a cuccaidĂ©rt @Janos_Groszeibl, vagy bĂĄrki mĂĄst, az csak irigy! Nem kĂ©ne, hogy foglalkozz vele. Itt meg ennek helye sincs! Ha valakibĆl sĂŒt az irigysĂ©g, vagy rosszindulat az menjen haza, ne itt nĂ©zegessen azt amit mĂĄs kemĂ©ny munkĂĄval szerzett meg! Vagy csinĂĄlja a mĂĄsik utĂĄn, dolgozzon napi 12-16 ĂłrĂĄt, aztĂĄn gondolkodjon el kit szĂłl meg! BocsĂĄnat, de Ă©n mĂ©g ezt unom. Itt ennek nincs helye Ă©s pont!
Megyek, ismét visszavonultam.
Szerk.: Ha olyan van, szĂłljatok!
Pont Ăgy! @Janos_Groszeibl mutasd csak a szĂ©psĂ©geid!
CĂ©lzott kĂ©rdĂ©s! A The Rook rpga 22mm-rĆl mi a vĂ©lemĂ©nyed?
Köszi Kinga!
Nincs itt gond mĂĄr megszoktam csak a kedvem megy el egy darabigâŠ
PĂĄrszor mĂĄr kosĂĄrba kerĂŒlt de gondolkodtam Ă©s nem nyomtam entert de tuti a cucc!!!
Nekem kicsit tĂșl gondolt kĂŒlsĆre, Ă©s az ĂĄra se semmi
De el kell ismernem, nagyon impozĂĄns Ăgy a hĂĄrom egymĂĄs mellett!
Mondjuk tuti van rajta fogĂĄs mindenhol
Ha kĂ©rhetlek, azokra összpontosĂts,akik örĂŒlnek sikereidnek, Ă©s figyelemmel olvassĂĄk vĂ©lemĂ©nyedet Ă©s tapasztalatodat a felsĆ kategĂłriĂĄs tankokkal, modokkal kapcsolatban. Lehet itt bacakodni, azonban van egy mĂĄsik nĂ©zĆpont is. Sokan terveznek komolyabb összegeket kiadni egy tankra,mely lehet Ă©letĂŒk legdrĂĄgĂĄbbja lesz. Az, hogy te vĂ©lemĂ©nyt tudsz rĂłla mondani, az nem irigylĂ©sre,hanem inkĂĄbb köszönetre mĂ©ltĂł. Ugyanis simĂĄn elĆfordulhat, hogy egy 150-200 eurĂłs bĂĄrmi,nem lesz jĂł annak aki vennĂ©. Lehet,hogy a te vĂ©lemĂ©nyed alapjĂĄn mĂĄsik ĂĄltalad ajĂĄnlottat fog venni. Ăgyhogy tisztelt @Janos_Groszeibl Ă©n szemĂ©ly szerint nagyon köszönöm minden ajĂĄnlĂĄsodat Ă©s vĂ©lemĂ©nyedet!
Igen a kĂŒlseje tĂșl cifra nekem is. Olyan szĂnhĂĄzba jĂĄrĂłs.
Akkor ezek a gyalogok a pĂĄlyĂĄn ? Proliknak kĂ©szĂŒlt ?
Ăn azt mondom az rdta az nehĂ©z pĂĄlya nekem nem hozza anyira az Ăzt mint egy rta.Ăn a helyedben a Caiman rdta.-ĂĄt vennĂ©m ha bejön akkor mennĂ©k a Rookra.
Sok csoportban vagyok,mert engem érdekelnek ezek a szépségek.
Nålad nem låttam még hogy eladnåd vagy lecserélnéd havonta a cuccaid,vagy lenéznél bårkit azért amije van !!!
Van sok olyan aki nem dolgozik Ă©rte,csak az adĂĄs-vĂ©teli haszon Ă©rdekli,na Ćket lenĂ©zem.
Akinek meg nem tetszik amit ajĂĄnlasz vagy mutatsz az elmehet a âŠomba .
Mutasd Jani ! Azért is !
Köszönöm szeretlek benneteket!
Nem akarok beleszĂłlni, de azok akik lehĂșzzĂĄk a kedved ettĆl elveszik a kezdĆktĆl a lehetĆsĂ©get.
Sosem lesz annyi cuccom mint neked, de legalĂĄbb nem veszek szart, mert segĂtetek.
Irigy meg mire lennĂ©k? Gyönyörködöm, valĂłs Ă©lmĂ©nybeszĂĄmolĂłk vannak tĆletek, ami nem egy F.T. fĂ©le fizetett doboznyitĂĄs.
TehĂĄt:sokunk nevĂ©ben köszi, hogy elköltöd a pĂ©nzed, Ăgy nekĂŒnk mĂĄr nem kell (annyit).
Ha bejön neki a caiman, mår nem akar menni a rookra