Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Szerintem nem ronda! Ɛszinte leszek, nekem a 8c nem tetszik :person_shrugging: de attól még biztos nagyon jó! :hugs:

Meg kostolĂłd? Neked kĂŒldöm Foxon
amelyiket akarod

1 kedvelés

Most nem nagyon akarnĂ©k vĂĄsĂĄrolni, de a kĂłstolĂłknak mindig az a vĂ©ge, mert jĂłkat kĂŒldesz :slightly_smiling_face:
Majd egyszer
 De nagyon köszönöm :hugs:

2 kedvelés

Neked bĂĄrmit bĂĄrmikor!

Intravénås leves :sweat_smile:

Aki TĂ©ged megszĂłl a cuccaidĂ©rt @Janos_Groszeibl, vagy bĂĄrki mĂĄst, az csak irigy! Nem kĂ©ne, hogy foglalkozz vele. Itt meg ennek helye sincs! Ha valakibƑl sĂŒt az irigysĂ©g, vagy rosszindulat az menjen haza, ne itt nĂ©zegessen azt amit mĂĄs kemĂ©ny munkĂĄval szerzett meg! Vagy csinĂĄlja a mĂĄsik utĂĄn, dolgozzon napi 12-16 ĂłrĂĄt, aztĂĄn gondolkodjon el kit szĂłl meg! BocsĂĄnat, de Ă©n mĂ©g ezt unom. Itt ennek nincs helye Ă©s pont!

Megyek, ismét visszavonultam. :kissing_heart:

Szerk.: Ha olyan van, szĂłljatok!

2 kedvelés

Pont így! @Janos_Groszeibl mutasd csak a szépségeid! :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

CĂ©lzott kĂ©rdĂ©s! A The Rook rpga 22mm-rƑl mi a vĂ©lemĂ©nyed?

Köszi Kinga!
Nincs itt gond már megszoktam csak a kedvem megy el egy darabig
 :slightly_smiling_face:

PĂĄrszor mĂĄr kosĂĄrba kerĂŒlt de gondolkodtam Ă©s nem nyomtam entert de tuti a cucc!!!

ErrƑl rosszat mit mondanĂ©k
 :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Nekem kicsit tĂșl gondolt kĂŒlsƑre, Ă©s az ĂĄra se semmi :slightly_smiling_face:
De el kell ismernem, nagyon impozĂĄns Ă­gy a hĂĄrom egymĂĄs mellett!
Mondjuk tuti van rajta fogĂĄs mindenhol :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Ha kĂ©rhetlek, azokra összpontosĂ­ts,akik örĂŒlnek sikereidnek, Ă©s figyelemmel olvassĂĄk vĂ©lemĂ©nyedet Ă©s tapasztalatodat a felsƑ kategĂłriĂĄs tankokkal, modokkal kapcsolatban. Lehet itt bacakodni, azonban van egy mĂĄsik nĂ©zƑpont is. Sokan terveznek komolyabb összegeket kiadni egy tankra,mely lehet Ă©letĂŒk legdrĂĄgĂĄbbja lesz. Az, hogy te vĂ©lemĂ©nyt tudsz rĂłla mondani, az nem irigylĂ©sre,hanem inkĂĄbb köszönetre mĂ©ltĂł. Ugyanis simĂĄn elƑfordulhat, hogy egy 150-200 eurĂłs bĂĄrmi,nem lesz jĂł annak aki vennĂ©. Lehet,hogy a te vĂ©lemĂ©nyed alapjĂĄn mĂĄsik ĂĄltalad ajĂĄnlottat fog venni. Úgyhogy tisztelt @Janos_Groszeibl Ă©n szemĂ©ly szerint nagyon köszönöm minden ajĂĄnlĂĄsodat Ă©s vĂ©lemĂ©nyedet!

4 kedvelés

Igen a kĂŒlseje tĂșl cifra nekem is. Olyan szĂ­nhĂĄzba jĂĄrĂłs.

Akkor ezek a gyalogok a pĂĄlyĂĄn ? Proliknak kĂ©szĂŒlt :thinking: ? :rofl::sweat_smile:

Én azt mondom az rdta az nehĂ©z pĂĄlya nekem nem hozza anyira az Ă­zt mint egy rta.Én a helyedben a Caiman rdta.-ĂĄt vennĂ©m ha bejön akkor mennĂ©k a Rookra. :point_up:

1 kedvelés

Sok csoportban vagyok,mert engem érdekelnek ezek a szépségek.
Nålad nem låttam még hogy eladnåd vagy lecserélnéd havonta a cuccaid,vagy lenéznél bårkit azért amije van !!!
Van sok olyan aki nem dolgozik Ă©rte,csak az adĂĄs-vĂ©teli haszon Ă©rdekli,na Ƒket lenĂ©zem.
Akinek meg nem tetszik amit ajánlasz vagy mutatsz az elmehet a 
omba .
Mutasd Jani ! :fist_right::fist_left:Azért is !

Köszönöm szeretlek benneteket! :hugs:

2 kedvelés

Nem akarok beleszĂłlni, de azok akik lehĂșzzĂĄk a kedved ettƑl elveszik a kezdƑktƑl a lehetƑsĂ©get.
Sosem lesz annyi cuccom mint neked, de legalĂĄbb nem veszek szart, mert segĂ­tetek.
Irigy meg mire lennĂ©k? Gyönyörködöm, valĂłs Ă©lmĂ©nybeszĂĄmolĂłk vannak tƑletek, ami nem egy F.T. fĂ©le fizetett doboznyitĂĄs.
TehĂĄt:sokunk nevĂ©ben köszi, hogy elköltöd a pĂ©nzed, Ă­gy nekĂŒnk mĂĄr nem kell (annyit).

1 kedvelés

Ha bejön neki a caiman, mår nem akar menni a rookra :slightly_smiling_face: