Szóval @SzG88, szerintem az első képen, amit felraktál, iszonyt sok a fém, iszonyat mód össze van tömörítve és sok a vatta is, bár képről mindig nehéz megállapítani a vattázást, hogy milyen.
Amikor behúztad a vattát, utána mindig húzd kicsit túl, majd vissza, majd megint, majd vissza, mert ahogy behúzod a vattát, az egyik vége mindig tömörödni fog, el kell igazgatni kicsit.
A mujinak meg van egy jó kis betörési ideje, szerintem rda-ba nem a legjobb választás, és hajlamos íztelen lenni, ha sokat használsz belőle, tapasztaltam eleget a dvarwban annó.
Szóval a lényeg: az építés ilyen játék, kisérletezni kell, amíg nem jön az eredmény, meg kell találni a megfelelő setupot és még utána sem biztos, hogy 10-ből 10-szer sikerülni fog megint…
Persze, nem adom fel, szeretek bütykölni, szerelgetni. addig csinálom, még jó nem lesz, vagy szét nem töröm idegből. A profile-t is már másodjára szedem szét mióta megjött, a Muji-t igazából ahoz vettema gazdaságossága miatt, kóstol-kidob lenne a “feladata”
Igen ez egy MTL setup. Magam is pont ezt használom mindenben is. Működik van íz és TH. is. Annyi a különbség, hogy én csak muji vattát használok. Ha egyszerű könnyen építhető MTLRTA kell akkor ambition mod bishop RTA ! Ugyanezzel a setuppal 6.5 watton már parádés ízek kezdenek előjönni, ahogyan emelkedik a watt egyre parádésabb… ! Nincs megfolyás nincs égett íz nagyon eltalált RTA…
Az MTL része az neked igen ! A többi meg mindenkinek aki még nem találta meg a megfelelő tankot. Amúgy meg mindenkinek szólt … A kérdés feltevője nem igazán MTL setupot mutatott be…
Igen, nekem is működik ez a setup, volt amikor én is 2.5-es magon voltam ss–el, ilyen 7-8 tekerésekkel, microcoil, sokkal nehezebb volt mindig eltalálni.
Lehet veszek majd megint mujit is, már rég volt,.ugysincs itthon csak 6 fajta vatta.
2es mag, 0,65 ohm, ízben nem érzek sajnos különbséget megintcsak
Szívesen kölcsönadnám Debrecenben valakinek, hogy kipróbálja, én vagyok e balf*sz…
Muji amúgy nálam is vihető beszer áron, 1 lapot használtam, fele-háromnegyede vihető, nincs szükségem ilyen mennyiségre.
Ha nagyon nem lesz íz akkor még egy dolgot tehetsz super fine mtl clapton huzal azzal szinte mindennek meg kell hogy jöjjön az íze , de az wattot is kér 14-15 watt környéke…
Vagy ami még a fejembe jutott , hogy használj váltós ízt ahogyan azt sokan teszik !
Azért még ne add fel! @Atis megelőzött a clapton-al:
…úgy értem, ha nem megy szálhuzallal, oldd meg sok-sok szálhuzallal. A bácsika is a fentebbi videóban mtl claptont használt egy mechán…ami kb. egy létrejövő teljesítmény az Ohm törvény alapján…
(Az igazsághoz hozzátartozik, hogy azért még van fent jó sok bemutató videó, ahol szálhuzal volt a megfejtés…)