Ne vedd a szívedre, de igazat adok annak, aki azt érzi, a semmiből ne szokj ra a vape-ra. Az itt jelen lévők nagy számban középkorú, illetve meglett emberek, pár gyerek felnevelésével, néhány politikai rendszerrel a hátuk mögött.
Ha tetszik az íze, hamarabb mondanám a saját nevelt gyerekemnek is (vagy mondtam volna anno), inkább vegyél arra, hogy nyalogasd. De ne vapelj ha sose cigiztél.
Ez nem kioktatás, ez az idősebbek jó részének logikája.
Ha meg nyomásra, vagy elvárásból kap rá valaki a vape-ra, az ugyanolyan szomorú, mint az egyéb ifjúsági dresszírok.
Persze tegyél belátásod szerint.
Én is egy barom voltam, hogy 90-ben anno rászoktam a cigire.
Inkább ez mint a pia vagy a drog persze van benne valami amit mondanak és tisztelem az idősebbeket.
Persze, igyekszem érteni a nézőpontod. Akkor viszont a nikotint finoman, vagy egyáltalán ne - ez a tanácsom.
Rendben persze volt egy olyan időszak amikor 3-as mennyiségű nik szívtam
Na mert valami függőség kell mindenképpen? Próbállak megérteni…
Neked is kellett annak idején(és még vagyunk így páran ezzel)… Csak mi azóta tudjuk,hogy hülyeség volt
Én megértem. Ha nincs nic, nem a függőség miatt szívja. A lányom például csak akkor tarthat szünetet, ha kimegy dohányozni. Szóval használ egy podot nic mentes folyadékkal.
(mondjuk ő régebben koca bagós volt)
Nem nevezném függőségnek csak szeretem szívni.
Akkoriban már 3-4éve cigisboltom volt és kellett a francnak…26 évesen a könnyűdrogokat akartam tesztelni amihez cigizéssel “edzettem”. Eredmény: drogokat utáltam, cigi maradt
Sajnos ez igaz. De valójában ma már szinte mindenre érvényes ez.
Most mondhatnám, hogy igazad van, de 13 évesen kezdtem dohányozni, furcsán nézne az én számból. Ezzel nem legalizálni szeretném a dolgot, de felnőtt ember, joga van hozzá, de legalább olyan helyre jött, ahol van tapasztalat, már ez is valami.
Nem akartam senkit se megbántani szóval ha valakit sikerült akkor ne haragudjon nem állt szándékomban és csak segítséget szerettem volna kérni.
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy az ár nem egyenlő a minőséggel, de azért lássuk be, az a hűtő vagy mosógép, ami elment 20 évet, az 3 havi átlagfizetésbe került annó. Ma meg 2 darabot tudsz venni az átlagfizetésből. De 800k-s miele ma is el fog menni 10 évet, csak az 800k.
Csak lazán, itt nem szoktunk megbántódni olyan könnyen. Én személy szerint a smokot, mint márkát elkerülném, sourcemore-ról olcsón be tudsz szerezni cuccokat, ha kell segítség, itt kapsz.
“itt nem szoktunk megbántódni”
Te velem így nem beszélsz!
Amúgy röviden: igazad van, és fogyasztói társadalom, mesterségesen szított “megújulással”.
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.