Hali!
Lenne egy kérdésem…
Adott egy vaporesso gen nano mod, egy eleaf istick power 2 mod, es egy brunhilde mtl kazán. Eddig az eleaf-brunhilde kombó volt. Mert az eleaf istick power 2, egy 5000mAh-es beépített akkus mod. Alig éreztem az ízeket a hildámnál, tegnap át raktam a hildát a vaporesso gen nano-ra. Ami csak 2000mAh-es beepitett akkus mod. Mintha kicserélték volna hildát. Nagyon jó izeket ad.
Az lenne a kérdésem (ami lehet hülyén hangzik), hogy “van olyan, hogy… dl mod vagy mtl mod”? Vagy ennyire sokat szamit a chip ami a modban van?
A kicsi vaporesso sokkal jobban kiadja az izeket, mint a nagy eleaf istick power 2…
Bármilyen ötlet vagy segítség jól jönne… Köszönöm előre is…
Van különbség az elektronikák között én kedvencem a dicodes…
Ha most vásárolok egy dicodes dani chippel ellátott modot, a nejem ki is tekeri a nyakam azonnal…
A vaporesso-ba lehet egy kicsit megtolták szoftveresen az elöfütést és a boost
Igen, számít a chip. Volt a kezemben néhány, és az még a jobbik eset, ha csak a wattot kell feljebb emelni, hogy ott legyél porlasztás minőségében, mint egy másik, jobb moddal. De van amelyik egyszerűen túl lassan izzít, vagy nem fűti fel egyenletesen a tekercset, bármit kezdesz vele, nem lesz az igazi.
Ha jól emlékszem volt Vaporessom és pont ők variálnak a legtöbbet szoftveresen.Egy ismerösöm ezért fikázta le a Dicodest mert én alap beállitásokkal adtam oda neki a danit úgy nem tetszet neki mert hozzá volt szokva a kínaihoz…amint feltoltam neki a power meg a boost mindjárt jó lett.Azóta Dicodest használ…
Voltak gondok mikor bejött a Vaporesso a piacra, így nem csoda, hogy variáltak. De nem lett olyan rossz mára.
Nem szerintem se de vaporessot vettünk Bécsbe és jött egy kínából rá fél évre ugyan az a típus a kínából rendelt már elhalálozott az Osztrák már 4éves…érdekes ez is…
Akkor nekem szerencsém van élek
én is pedig…
Mert az a németekhez ment eleve. Úgy lett legyártva, hogy oda készül. Ezért lett csalódásmentes.
Igen mi is így gondoljuk…
Igaz,már csak a dicodes bír engem
Sztem is ez beállítás kérdése lessz,jók az Eleaf modok is a maguk magaságábba tudnak annyit mint a Vaporesso sztem
ArticFoxal meg veri a DNA-t
Azt rá lehetne húzni egy Istick Power 1 szériás modra is?
Ha eredeti igen…Amit Beatrixnek adtam azon az van…
szívesen elmondom,hogy kell ha elakadsz…
Írok priv