Mod vásárlás

A gyári változat elég,hmm,fapados és célszerűtlen. Belakva egyedi méretre szabott öltöny. És csak 1x kell gatyába rakni.
De azért nem dicodes​:slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Elhiszem. De hát az is eggyel több, mint kéne. :rofl:

2 kedvelés

Ezen gondolkodtam én is. Nem volt még SBS-em.

Nekem sem…pont ezért. Nyomkodtam a mod-okat ott ahol az sbs tűzgombja van és nagyon nem esett kézre úgy. Persze mindenki más, sokaknak ez nem okoz problémát…csak jobb ha nem akkor derül ki, hogy nem oké mikor már megvéve.

3 kedvelés

Szia! Sajna a chip megbízható azon kívül rengeteg kompromisszumot igényel. Amire én képtelen voltam. Tc az felejtős sajna, mert hideg ellenállást nem tudsz vele mérni. Az éríntőkijelző amíg tiszta, száraz a kezed ok. utána gatya. A legnagyobb probléma velük a kijelző fényerő ami sajna 60% fölötti érintettséget tesz ki. Szóval ha belenyúlsz akkor halvány lesz. Nekem még az akku boritó is nagyon passzentos volt, nem vigyázol hamar zuhanós lehet. Ezeket vedd figyelembe vásárlásnál!

4 kedvelés

Kényelmes, bár más, az igaz.

3 kedvelés

Akkor kimondhatom, hogy bár előrébb nem vagyok de legalább elbizonytalanodtam. :rofl::rofl::rofl::rofl:
Viszont sok tapasztalathoz és információhoz jutottam.
Mindenkinek nagyon köszönöm. Olvasgatva az oldalon erre számítottam. :smiley:

Ez ilyen…ahány ember annyiféle igény.

3 kedvelés

Igaz. De legalább nem futottam bele egy Kayfunba amit megbántam volna. Cserébe a V9 mellé jött az SE.

2 kedvelés

Úgy néz ki, hogy mégis megrendelem. Kollégám akar egy Spica klónt (mondjuk pont a másik amit nem mernék), de ha gondolod szólj és egy V9 - re betársulnék hozzád.

2 kedvelés

Spica klónjuk elfogadható minőségű…

3 kedvelés

Pedig az aztán viszonylag sok alkatrészből áll.
Nekem valamiért nem jön be. Túl sérülékenynek tűnik. Nem tudom.
Az viszont bánt, hogy egy Kayfun Lite-ot nem tudnak rendesen megcsinálni a Spicat bezzeg igen.

3 kedvelés

Szerinted nem elfogadható a klón mínősége? @Peva71 ?

2 kedvelés

A Spica pro klónról van szó??

Nálam egy spica klón volt, az szemétre való…

Igen arról…

Hát akkor nem. Legalábbis ami nekem van, annak nem elfogadható, talán emlékszel. Persze ettől lehet jó más klón.

Az nem jó az igaz…

Mondjuk én a prime klónnal is melléfogtam :joy: viszont a V6-al és amit tőled kaptam dram 3al nincs gond!

2 kedvelés

Nekem nem oszt, nem szoroz. Szóba sem jön. SE lesz. Nézem sorra a videókat róla és egyre inkább az az érzésem, hogy ezt az egyszerűséget keresem. Valahogy a V9 nekem bonyolultabbnak tűnt. Persze lehet, hogy csak úgy rémlik.