Igen, úgy az sbs-ekre általában. Piszkosul tetszik amúgy a kompaktsága, dizájnja.
Ez utóbbival nem tudnék jobban egyetérteni. Baromira tetszik az egész.
Pedig mikor először volt kezemben ecigi, akkor még csak el se tudtam volna képzelni, hogy a csőmodon kívül ha létezik is élet, annak mi értelme?! Egyértelműen az ilyen formavilággal rendelkező aiok irányába keresgéltem. Hát ez jól megváltozott.
Viszont a gombelhelyezkedésről, használati praktikusságról lövésem sincs, hiâba láttam már sokat. Egy sem volt még a kezem ügyében…
Azért remélem nem borzalmas hehe
Valahol olvastam, hogy van valami weboldal ahol összelehet párosítani a modot a tankkal és lehet látni hogy néz ki együtt.
Csak nem tudom hol olvastam
Ezen van, de nem találom az említett menüpontot. Pedig múltkor megvolt…
Bizony. Nekem is eszembe jutott.
Rá is kerestem és Ivett említette régebben, egy probléma volt csak. Meg a Brunhilde sbs modot sem találtam azon az oldalon. Nemhogy az aromamizert…
csak azok vannak benne amiket forgalmaznak, hogy meg is tud venni
Nyilván. De sajnos pont azokat nem árulják.
Ezért keresgéltem neten képeket. Sehol sámli. Erre egy aromamizeres videnyoban szembe jött a mod.
Fura hogy akik epitgetik a modot, egyiknél se látok se törlőkendőt, se zsebkendőt.
Aztán nem emlékszem. Első építésnél talán nekem se volt még gond. És gumikacsának köszönhetően talán ezután már nem is lesz.