Igen, azóta eldöntöttem, hogy nem fogok Dl-ezni csak a füst miatt
Szóval mtl-ben gondolkodok már.
Nem lehet, össze-vissza agyalok!
De hát tudd be kérlek ezt a tudatlanságomnak.
Na szóval igen, marad a mtl.
Csak a vacilálás az hogy érdemes e kezdésnek aksis mod-ot választani dupla annyiért pénzben, mint a a kezdő szett.
Nem tudom ez a gtx komplett szett, ugye beépitett aksival, hány évig bírja?
Erre a Pico verzió-rá gondoltál, amit képet linkeltem?
Igen az a kedvenc
Nem még nincs
20 fölé nem szeretnék menni
Ez csak a készülékre vonatkozik
A készüléket mindennel értettem. Fej, tor, potroh
A többit meg apránként is megtudom venni. De liquid-nél a kosárban 10-nél tartok.
Budapesttől nem messze
1-3 év tökéletes, csak már legyen a kezemben egy készülék, hogy ne a cigit szívjam és akkor a pénz mehet az e-cigi kísérletezésre Liquid ügyileg 2 shopot néztem az : liquidhall és a eliquidvg-t
Kezdő szettnek mehet a beépített akksis, de nekem több bajom is van vele:
- ha lemerül, mit szívsz
- ha meghal az akksi bármi miatt, akkor kiöntjük a vízet a gyerekkel együtt, magyarul kuka az egész
- ha nem is hal meg, azért gyengülni fog, olyankor meg gyakrabban kell tölteni, vissza az egyes ponthoz
- nem annyival olcsóbb, mint venni 2 akksit meg egy töltőt 8-9k-ért
- akkor javaslom a beépített akksis megoldást, ha később további (nem beépített akksis) szettek is jönni fognak
Hát, nem annyira. Bár ahogy nézem ez drágább, mint amit én néztem kicsi Pico, mondjuk az az 5000 mAh eléggé ütős
Igen, ez is mind eszembe jutott
Köszönöm a segítséget, átrágom magam ezen az egészen.
A válasz: nincs ilyen. Mármint 20k-ból. Vagy van ilyen, csak kínából, de már az sem akkora biznisz, plusz 2-3 hét, amíg ideér.
30k-ból viszont ki lehet hozni és a franciáktól itt van 1 hét alatt. Vagy akkor venni kell egy beépítettet, úgyis jön majd a többi.
Én csak egy user vagyok nem varázsló.
Használt nem ér.
Köszi sajnos most próbáltam egy boltot mert 26-ból kijött volna cakumpak!
Sajnos valamiért nem szállít már Magyarországra tovább kell nézelődjek.
Csak egy próbálkozás:
Mai áron kb 18.000 Ft és már csak akku kell kb. 2500 Ft elsőre töltöltheted telefontöltővel is modon keresztül…
Külső akkus
MTL
RTA
Sok féle szinben
Nagyon köszönöm! Ezt a boltot még nem néztem, ezek a franciák? A szállítás hogy megy? Futárral? A postát kihagynám