7 hónapja van velem a Gtx.Eddig nagyon bírja.Sokára merül le.Nem kell naponta töltenem
Ha kinyiffan az akksi,eldobós…úgy hallottam,hogy nem eldobós.Csak egy jó szakembert kell keresni.A töltések gyakoriságát nézve,…most jósolni fogok 2 évet sztem simán ki fog bírni.Szeretem kis készülék és olyan cépEz is számít a csajoknak ámNem "szégyenlem"elővenni az utcán pl.
A Pico velem is mindig szembe jön és mindig elengedem
Én bármit vettem eddig,az itteni srácok ajánlására vettem meg
Nem rossz a Gtx elsö készüléknek,de nálam asszem 2 hét volt és már vettem is a másodikat.Az is beépített volt.Az ízvakság miatt szereztem be "azonnal"egy másodikat.Sztem 2 hónap múlva meg volt a 3.készülék,ami már cserélhető akkus és rá kb.2 hónapra lett még1 cserélhető akkus
Egy készülék,nem készülék.
Tehát én akkor ajánlom elsőre a beépítettet,ha 1-2 hónap múlva tudsz venni egy másodikat is,ami már cserélhető akkus.De ez csak az én véleményem
Sztem ki lehet hozni 20-ból,max.1-2 ezerrel többért a cserélhető akkus modot,arra egy tankot és a 2 akkut(hogy legyen tartalék mindig)
Akkutöltőm nekem sem egyből lett,mert nagyon sokára ért ide.Mint @anon40018559 írta(nekem is anno)egy darabig lehet a kábellel is tölteni,csak ne a végtelenségig
Amúgy attól,hogy töltőn van a Gtx,lehet használni.Lehet szívniDe secperc alatt feltölt ámHa a szobában nem szívhatod,mint én,akkor megnézel egy filmet és mire vége,fel is van töltve.
Ha hagyod csumára lemerülni és totál fel akarod tölteni.Ha csak kb.20%-nál teszed fel és kb.80%-nál akarod levenni,akkor egy rész egy sorozatból
Mert itt kaptam olyan tanácsot is,hogy hagyjam,hogy totál lemerüljön és csumára töltsem fel,de volt aki azt mondta,hogy ne hagyjam teljesen lemerülni és ne is töltsem fel 100%-ra,csak úgy töltsem,mint egy telefont.
Ebben nem tudom kire hallgass.Nem tudom visszakeresni neked azt a parázs “vitát” most,ne haragudj
Remélem mindenre IS válaszoltam
Őket sztem ki lehet hozni annyiból amennyit írtam.Külföldről.Messziföldről.Csak várni kell rá.És egy icipicivel többet költeni,mint 20.Talán a Berserker tankkal nem jön ki,de vannak ennél jóval olcsóbb tankok,amik nagyon jók MTL-re.(Szerintem)