Értem. Nekem jobban tetszik ez a forma, jobban kézre áll, mint a hosszúkás
@Ivett értem az assszociációót,de igen. Nekem is volt,lehet lesz. Nagyon kézre áll, könnyű,kis helyen elfér. Szerintem a kategóriában a mai napig verhetetlen. Árban minőségben tudásban!
Nem csepp ütés és por álló,de amit kell azt tudja pici pénzért!
Igen, nekem az is fontos, hogy kis helyen elferjen, mert sokmindent cipelek magammal ha úton vagyok
Nagyon köszönöm a segítséget!
Jó éjt mindenkinek!
Pedig jó a hosszúkás is, az is jól áll a kézben.
Persze a vastag sem rossz, arra meg jól rá lehet markolni.
Nekem van hosszúkás is és vastag is.
Mondjuk a hosszúkás hátránya, hogy nehezebben áll meg, könnyebben eldől. Viszont kevesebb hely kell neki (táskában).
Megmutatom neked
Ja meg az aegis solo, na ez vastag igazán.
Meg volt itt már minden is, swag 2 pont jó lenne, ha még lehetne kapni.
Gyönyörű mindegyik
Aliexpress néztem, már nem éri meg rendelni, csak olyan dolgokat, amit máshol nem lehet kapni, ugyanannyiba kerül csak cidrizhet a posta miatt és sok időben.
Nem para, áfa már benne az árban plusz 400 forint, csak 1 hónap. Már én is csak eu-ból rendelek, főleg a franciáknál elég jó árak vannak, igaz az aranykorban a kínai áraknak nem volt párja. Szerencsémre már vége.
Szia ! Nézz körül az oldalon tettem egy ajánlást hátha segít!
Jól emlékeztem, van egy ezüst pico eladó, 7k, ha érdekel, igaz ez szürke…
Köszi, ez elkerulte a figyelmemet, pedig néztem az eladó dolgoknal megkerdezem meg van még neki, mert még közelben is lenne
Szia @Ivett
Nem rosszból eskü,de mielött Picot vennél mindenképpen kérd,hogy fényképezzék le ahogy kiirja a software verziót a mod,mert rengeteg hamis van már belőle,ami nem az igazi használatban,tudom tapasztalom már a 2.nak száll el 3hónap alatt a - gombja,mondjuk én használom,na de akkor is,egy igazi Pico éveket elmegyA többi gondom a clonal nem is ecsetelném,siralmas egy hulladék
Köszönöm a tanácsot, itt árulja valaki újonnan. És mit nézzek a verzió számon?
A clonál,ha fejre áll az ember sem tud kicsalni firware verziót a képernyőre,mert nem Eleaf software van rajta,persze ebből kifolyólag,esélytelen usb-vel a frissítése is.Szval,ha ki tud írni a képernyőjére verzió számot akkor rendben van és eredeti,ez a legegyszerűbb modja.
Ah most már értem
Köszi
Sokszori,nem emlékszem már hányszor kell tűzgombot nyomni hozzá 20 vagy 40-enLényeg,hogy pl a powerem így írja ki a Pico is így kellene,hogy írja
Köszi, közben utána jártam 2x tűzgomb
Szerintem inkább 20
Lehet, verziót nem néztem