Én is hasonlóan közelíteném meg, mint te
Talán ez lehetne:
https://www.3fvape.com/search?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=Hussar+BXR+AIO+Clone
Tisztelettel
Én is hasonlóan közelíteném meg, mint te
Talán ez lehetne:
https://www.3fvape.com/search?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=Hussar+BXR+AIO+Clone
Tisztelettel
Utána olvasva pedig esélyes, hogy ez lesz a jövő.
Oké, tetszik neked. De miért lenne ez a jövő? Bonyolult, drága, és még csak nem is szép, egy doboz, amiből kiáll egy driptip. Vagy mi az amit egy rtanál ez jobban tud? Annyi a difi, hogy itt nem rárakod, hanem belerakod. Viszont így bukod a kompakt méretet.
Szerintem ez csak egy újabb játék vépereknek, amire elverhetik a lóvét.
Egyszerű, praktikus, compact. Sérülékenysége jó anyagból szinte zéró, mtl/rdl,dl üzemmód, egy jó board-al ugyanúgy örök. Az újdonsága miatt még drágán kapható műanyag és alu engem sem vonz…jelenleg még hype-olt áron van minden ami AIO, Boro
De pl a mit tradeelek11 linkelt az már strapabíró…és jelenlegi helyzetben olcsó áron
A méretei is totál rendben vannak: 82x55x24
Én nem látom bonyolultnak…inkább egyszerű mint a fa ék, szerintem.
Pont, mint egy mod és egy rta. Továbbra sem látom a zsenialítást ebben, ez csak egy más módja ugyanannak. Biztos van, aki ezt szereti, én nekem már az fura, hogy a számba vegyek egy dobozt.
Az meg, hogy 2mp alatt lekapom a tankot a modról és rárakok egy másikat, nekem ez bőven elég praktikus.
Ja és a vépnek nincs jövője, csak múltja, ezzel a boroval még próbálják a meglévő vépereket kicsit pumpolni, de kb. ennyi, elértük a falat, ennél nincs nagyon tovább. Ha feltalálnák azt az akksit, ami egy 18350-es méretben tudja egy duál 21700 teljesítményét, na az zseniális lenne, ez csak egy újracsomagolása ugyanannak.
Ha amit linkeltem valóban.
Csak hogy legyen mihez viszonyítani, csak 1-2 mm-el szélesebb,
A másik 2 paramétere alatta van.
Tisztelettel
Átgondolva nem mondom hogy nincs igazad. Ez is csak egy mod+rta, de mégis bejön. Nekem tetszik a téglatestig letisztult forma. Elmegyek most futni és közben agyalok még rajta
Ilyet veszek át tőled (ha jól emlékszem) mikor elkészült a jelenlegi projected. Kíváncsian várom annak a tűzgombnak a megtapasztalását.
Igen De igazából a méretek miatt írtam, hogy még az AIO egy kicsit kisebb is.
(Mivel az adott szó ,számomra legalább olyan fontos mint akár egy írásbeli szerződés így természetesen, remélem már a héten ideér. Utánna lapcsere és küldöm)
AIO én nem tudom mit hoz a jövő, de én is látok benne fantáziát.
Sőt lehet hogy az év második felében teszek egy próbát.
Az meg azért érdekes hogy vannak DNA-sok gyárilag (amit linkeltem a gyári is az)De így neked lenne az első BF60-ad. Ha az jelent valamit is én támogatlak, ha belevágsz és kell segítség szólj.
Tisztelettel
Nos, futás közben átgondolva az akkufedél miatt naponta 2x anyáznék
Mi a gondod vele ?
Tisztelettel
a ki-be tekerés…bár még ilyen tipusú megoldás pont nem volt nekem eddig.
Look at this https://youtu.be/SUDObXyh2ng?t=730
Akkor szokd meg gyorsan, mert Hadron Lite SBS-nek is hasonló van
Nem tudom milyen szélesek az ujjaid, az enyém hosszú és vékony(zongoristának mondják, de gitáros az ) semmi gondot nem okoz. A linket pedig a képről csak azért rakom be hogy lásd kb. mekkora
Tisztelettel
rákellett gugliznom Riccardo-ra…így kizárásos alapon már ment
Nekem sincsenek vastag ujjaim…de akkor majd kiderül mire megyek velük
Az ember azt hinné, ha nem vesz több modot, tankot, nem pimpel semmit sem, na akkor majd jól nem fog költeni. Azátn szembejönnek ilyen vackok, és érzem muszáj kipróbálni.
A neve: wow stick
lusta vagy pörgetni…
@Janos_Groszeibl János!
Csak sikerült beleültetned a bogarat a fülembe,ezzel a panel cserével.
Az én elméletem a következő:
Szétkapom a hérát,leforrasztom a vezetékeket a panelról, aztán kiveszem belőle az eredeti lapot.
Utána dna 75-ös lapot előkészítem,vezetékeket ráforrasztom a megfelelő helyre az új deszkán,házba visszarakom,és kész.
Jól gondolom,vagy lehet valami buktató a dologban?
Előbb szedd szét és méregessél, akirába én nem mertem nekiállni, mert a fel/le gombok ott alapból az alaplaból áltak ki délre nézve, akárcsak az usb, viszont az fl80-ön ezek merőlegesen a boardon vannak.
Illetve akiránál a kijelzőnek is egyedi tartója volt, de más mérekettel, mint az fl80.
Szóval egyáltalán nem biztos, hogy egy az egyben egy sima boardcserével és pár forrasztással meg lehet úszni, mint a penon és az arti esetében.
Az a jó, ha mod alapból dna60 kompatibilis, mert akkor nagy eséllyel meg lehet csinálni.