Az én véleményem, hogy a tűzgombja szar.
Egyébként bele lehet rakni, volt aki már rakott is bele bf60-at, szóval hajrá, hajrá, remek móka.
Az én véleményem, hogy a tűzgombja szar.
Egyébként bele lehet rakni, volt aki már rakott is bele bf60-at, szóval hajrá, hajrá, remek móka.
Mármint az alap modnak?
Az nem baj, mert a végén,
valami hasonlót szeretnék:
Nem ilyen színben, de ez most lényegtelen is, a lényeg az oldalán lesz a tűzgomb.
1., Alap mod
2.,+3., Elektronika és burkolat csere
Tisztelettel
Az eredetinek szerintem oldalt van a gombja, a klónnak van elől.
Már elöl is kényelmetlen a tűzgomb (megszokotthoz képest), de oldalt talán még rosszabb
Jobban tetszik neked ez mint az Arti vagy a Penon…ahol a tűzgom jobb elhelyezkedésű?
Vagy a kisebb méret a szempont?..pl öltönyzakó belsőzsebében diszkrétebben meglapul
Ez igazából szerintem megszokás kérdése, mint ahogy az is hogy valaki hüvelyk vagy mutató újjal,
nyomja a tűzgombot. (én például hüvelyk) Tehát nekem nem biztos. Mondjuk ennél szokatlanabb
helyen lévő tűz gomb kevés van https://www.thevapereviews.com/2022/09/11/hadron-lite-mod-by-steam-crave/ de nagy duzzogva ezt is megszoktam
Igen egy olyan “jövös-menős” modot szeretnék, ami “számomra” a legkevesebb kompromisszumot,
tartalmazza. Ezért is elég a clone mert csak a fém részek maradnak.
Tisztelettel
Szerintem nem.
Én annyi különbséget vettem észre, hogy az eredetinek nem fém az alja, míg a clonenak igen.
Tisztelettel
Na, pont az említett Hadron lite az amelyiknek ebben a kategóriában egyedüliként kényelmes lenne számomra a tűzgombja.
De majd meglátod…én nem beszéllek le, pusztán egy vélemény a sok közül.
Mindenesetre ha kész lesz mutasd meg nekünk.
Sok sikert hozzá!
Itt jó áron vannak: Link
Akkor lehet csak a stabfa kapott oldalsó gombot.
Azért az a 430 USD…na azért, na.
Minden féleképen megmutatom.
Sőt ahogy kész. akkor egy posta illetve futár költségért + 1Ft. cserébe
odaadnám neked a Hadron Litet ha nem sértelek meg, és még örülnél is neki
Tisztelettel
Ezért is írtam mivel a fém alkatrészeken kívül, minden cserélve lenne,
ebben az esetben nekem tényleg jobban megéri a clone.
Főleg úgy, hogy az eredeti mellé még fém alsó részt sem adnak
Tisztelettel
Nekem a klón van és abból kettő is. Nagyon szeretem, nekem nagyon kézre áll. Kíváncsian várom az átépítésed eredményét
Óóóóh, dehogy…sőt, megtisztelő ajánlat!
Köszönöm…és drukkolunk neked.
Nagyon szépen köszönöm!
Ez volt számomra a megerősítés,
mert valakinek nem azért van kettő mert nem tetszik vagy nem jó
Meg is rendeltem!
Tisztelettel
Ó jaj aztán ne engem szídj
Mindig két szettet hordok magammal, és abból az egyik mindig ez. Én hüvelykujjal használom és a legkisebb aksival. Így kicsi, zsebben is könnyen elfér.
Dehogy!
Ha nem vagyok indiszkrét és a nevedben az utolsó 2 szám a születési évet jelenti? (hölgytől ilyent nem illik) Akkor megnyugtatlak én is csak 2 évvel vagyok fiatalabb:-)
Illetve olyan a “foglalkozásom” is ahol mindig az viseli a felelősséget aki az Entert lenyomja.
Inkább azért írtam ki hogy mit szeretnék, hátha valaki megpróbál lebeszélni
de mivel csak enyhe próbálkozások voltak, és elvileg működik amit elképzeltem így hát nem maradt más hátra…
De ez nem számít kettőnek, mert az egyik az enyém volt és nekem nem jött be.
Az jó. Mert ha elakadok, te tudsz segítséget nyújtani
Tisztelettel
Igen, a születési évem, nem titkoltam sose
Így, hogy kicseréled a belsejét, szerintem nem lesz csalódás. Addig ki se próbáld