Hogy én bemerem-e? Te bemered-e?
A kommenteket olvasva,úgy érzem eljött a pillanat, mikor kétbalkezességem és “gyávaságom”, ha pénzt nem is hoz a konyhára, de legalább ott tart!
Miért, már ért hozzá?
Azt nem mondtam egy háborúnak vannak áldozatai, ahogy nálad is ., de a végére csak összehoztad!
Na, kösz, egy, jaj dehogy nagyon jó vagy azért jól esett volna.
Ne már! Folyamatosan dicsértelek és biztattalak
De legyen! @Ispy nagyon ügyes vagy!
Ó, köszönöm, igazán nem kellett volna.
na ez jó kérdés lehet nem vállalomezek utánmég az artimat nem akarom el temetni
de jol megoldottad azért ügyesen
Bár jobban belegondolva,kell vennem egy dicodest. De csakis a gyári házában. Na majd @Janos_Groszeibl-t egyszer kifaggatom,hogy melyiket érdemes. De amíg csóró vagyok, nem zavarnám ezzel.
ha nem is müxik tökéletesen, de legalább szép lett
@Ispy Gratulálok! Nagyon ügyes vagy! Olyat tettél le az asztalra,amit más fel sem vett volna!
Szerintem bármelyiket. Csak ízlés kérdése, hogy neked melyik jön be méretre formára
Méretre , formára mind bejön. Árra jelenleg egyik sem. Valamint még győzködnöm kell magam, hogy miért is kell ez nekem. Tegnap nagy lendülettel neki estem az escribe-vel a paranormalnak. Addig jutottam,hogy magyar nyelvet tettem a progira. Aztán lecsuktam a laptop tetejét
Hát pedig működik, tökéletesen…2 is. Jó van egy lap, ami kuka, de az is csak azért, mert leszedtem a switcheket, amiket nem is kellett volna.
Így most nem 27k volt darabja az átalakításnak, hanem 36k, több is veszett már el…viszont ez a mod most már addig marad, amíg vépelek, ennyit megért.
A faggatásnra akkor se lesz szükség, az árat ő sem tudja lejjebb vinni
Ha lesz zsé, kinézel egyet és megveszed majd
Műszakilag a vezérlésen kívül, abszolút nincs különbség köztük? Gondolok itt rejtett,vagy nem rejtett gyenge pontokra. Mind ugyanaz a szinvonal?
Én kaptam 4% kedvezményt a rohadék szlovákoknál, most ezzel mit kezdjek?
@Bishop lehet neked is van, ha belépsz és megnézed a danik árat…
Nekem anno azt mondta, mindegy melyiket veszem, de majd jön és elmondja a véleményét
Nem szeretik a beázást…