Erre gondoltam én is, esetleg rákérdezni a gyártótól az értékre.
Mondjuk ezt jó eséllyel le lehet velük levelezni, lehet futok egy kört, 27k-ért már lehet érdemes egy próbát tenni.
Ezért lehet az is, hogy ami a penonon 1 meg 1.1 ohm körül van, az az artin 0.9?
vagy lelevelezed, hogy kiküldöd nekik a board-ot, hogy hozzák helyre.
Szerintem annyi pénzből veszek egy újat…
Igen ezért van…
Fuss egy kört velük…egy 27k-s kört Na jó ez övön aluli volt. Esetleg azt ki tudod silabizálni milyen áramköri részben van? (Honnan-hova tart)
Kérj akkor csak alkatrészt…egy mailt megér. Fotót mellékelve, hátha más is eltünt róla…ők látják.
Na most tényleg azt gondolom amit az állapotánál ír, csak nem úgy ahogy ő érti,… szegény @Ispy
Sajnos a kockázat benne van minden műtétben…
Hát ez a beteg most meghalt.
Nem értem miért sajnálsz, simán megmondom, hogy ott van a piros nyílnál és tudom is, hogy egy kis rohadék szemétláda, aki megpattant, hogy engem bosszantson.
Hát ha penon stabilan nem robban fel, akkor szétszedem artit és újraépítem az egészet, mert az még nagyon a pályafutásom elején készült, de így 10 nappal később már sokkal magabíztosabb vagyok minden téren.
defit neki míg van benne élet,nemveszthetjükel …szólj a Szomszédokból a Nagy Fehérnek
Nem halott az… csak fél tüdővel másképp veszi a levegőt
Egyébként működik, sőt még tank sem kell hozzá, hogy megmondja az ellenállás értékét, csak nyomod a gombot és köpi a számot azonnal, egyfajta látnoki képességgel ruháztam fel.
Így legalább liquid fogyasztás sincs
De az van, ez ilyen wireless prototípus.
A liquidet a végén meg kell inni.
Na jó, de tank akkor sem kell. Szóval ha v9 eladó lesz, szólj