Úgyis azt fogom hazudni, hogy jó lett.
Ez nem hifi, itt csak egy föld van, az mindig a negatív
Aha, akkor a házhoz kötött szar, az igazából az aksi negatív lesz, amit én valamiért földelek állandóan.
le esett egy negatívja van a háznak?
Elkészítheted az első kettős szigetelésű, erősáramú modot
Persze, a mínusz a GND kb. mindig.
Jó és ezt nekem honnét kéne tudnom, nem értek hozzá.
Én se értek hozzá …forrasz.mínuszt a mínuszra pluszt a pluszra kész.
Ne már, most akkor ketten vagyunk?
Akkor így jó vagyok, megvan mindennek a helye és szerintem a switcheket sem kell leszedni a boardról, mert elfér a házban.
Hát majd kiderül.Penonál én is azt hittem…
Most észrevétlenül is rád ragadt ezért is jó a Vaperina
(Közösen el lehet cseszni dolgokat, amit az ember magányában egyedül cseszne el).
Hát, nem tudom, ennyi hely van benne, a gombok valahol a közepéig fognak érni…odáig a tartó körmökig.
Ja többnek néz ki mint a penon-nál.
Most kapcsolok @Ispy … A fehér penonnal is ezt tervezed?
Naná, kibelezem, amint a kezembe van.
Akkor gyakorolj szorgosan szép az kívülről is, de azért nem árt ha funkcionálisan toppon van
A terv életbe lépet készül már a cink és réz oldat addig még beszerzés egy kis titánt a melóból az utcsó oldathoz króm van dögivel . I’m a fucking engineering electrolytos folyadék előállítás 10%ecet+só . Tisztítás, kis koptatás , durva polír , finom polír, 18650 toldó vagy hosszabb záró vég de ezek odébb vannak . Ja a fő dolog még venni @Zsolt68 tól a módot
Szerintem a toldó talán jobb ötlet…becsavarni ahova most a kupak megy és a végére pedig a kupakot rácsavarni…szóval csak egy külső és egy belső menet kell a végeire
Viszont van egy eljárás aminek a neve több éve nem ugrik be…fémtárgyak kapnak általa egy tartós műanyagszerű bevonatot. Valamibe belemerítik és talán elektrokémiai folyamat eredménye lesz a rákerülő réteg. Nem galvanizálás vagy nikkelezés mert ezek mások. Tudod mire gondolok…mi az eljárás neve?
szinterezés más néven porszórás
Lehet, hogy ez az, de akkor én más elnevezésen ismertem…ezek nem hangzanak ismerősen