Mitől kapar a liquid?

Sziasztok!

Vettem ilyen revolute 12-es pakkot, osszekevertem es egy reszet beleontottem a Drifter Bar Watermelon aromas uvegbe, a tobbihez pedig aranyosan hozzaadtam a Wepp’s aromat. A dinnyes lotty nagyon jo lett, semmi gond vele, de a Wepp’s-es kaparja a torkomat es semmi ize nincs, csak illata. Ez mitol lehet? Gondolom, hogy az aroma szar es hulye kerdes de gondoltam rakerdezek hatha tudtok valami okosat mondani, illetve hogy most ezzel mit lehet tenni, meglehet-e menteni a liquidet.

FYI: Haveromnak ugyanez keszult csak neki epres vampire aromaval es neki is kaparja a torkat. Csatoltam a keszulekemet is.

3 kedvelés

Lehet hogy ez ilyen aroma, nem ismerem, tehát nem minősíthetem, de hagyd egy pár napot, hátha “nyugszik”. Szavatossága OK még?

5 kedvelés

Citrusos szénsavimitálós limonádé, kb ezt irják róla, minimum érlelési idő 48 óra. Valszeg, ahogy Zoli is írta, ez karistolni fog, max enyhül picit. Hivatalos keverési aránya: 15%. Ha kevesebbel keverted, lehet, gyenge lesz az íz. Csekkold a százalékot, aztán vágd be a hűtőbe pár napra, és kósolj rá.

6 kedvelés

szavatossaga oke, elvileg 2027-ig jo. Mar kb 3 hete erlelem :smiley: de akkor lehet hogy elfogadom inkabb hogy ez ilyen

4 kedvelés

koszi, megnezem a hutot :smiley: 15%-al kevertem, gondolom csak szar az aroma (lehet hogy amit mondasz, hogy a szensavimitalos koncepcio igy mukodik), asszem a tanulsag hogy legkozelebb nem az egeszet keverem be az uj aromaval

5 kedvelés

Lehet hogy pár nap, hét, és szelídülni fog. Amikor még szívtam más típusú hűset, akkor ez bekövetkezett.

5 kedvelés