Milyen liquidet ajánlanátok kezdésnek?

Pedig F.T. egy y.t-os videójában ódákat zengett róluk.

Összefoglaló

(Még szerencse,hogy itt nincsenek jól megfizetett megmondóemberek).

:wink:

4 kedvelés

Micsoda véletlen FT és VU egy mondatban, zsák meg a foltja. :grin:

5 kedvelés

Sajnos előfordul ilyen. :disappointed:

"Nagyon sok szeretettel köszöntök mindenkit "
:rofl::rofl::rofl:egyszer régen rendeltem vu ról mikor kezdtem épp ő miatta …
De inkább maradnék a E.vg,és LH nál​:blush::dash: :vaperina:
Gyümölcsösökkel szoktam át,abból is az Aromea Pastéque (dinnye :blush:)könnyen beszélek mert közel van hozzám a bolt és sokat kérdeztem a tulajtól,ő meg elmondott sok-sok hasznos infót amire éheztem :blush:
https://aroma49.hu/ baráti árakkal kezdésnek nem rossz :wink:

5 kedvelés

Bocsánat, noob vagyok még, mi az a VU és miért kell kerülni? Melyik oldal?

3 kedvelés

Vaping Underground. Azért érdemes kerülni, mert egyrészt a minőségük már korábban is megkérdőjelezhető volt, másrészt pedig legutóbb hirtelen bezárt az oldal “raktár áttelepülésre” meg “rendszerbővítésre” hivatkozva, és akik ezek előtt a procedúrák előtt rendeltek tőlük azok sosem látták sem a megrendelt termékeket sem pedig a pénzüket. A vaperstore az új oldaluk. De ugyanaz a banda, szóval kerülendő.

7 kedvelés

Üdv! Melyik a legjobb trafikos liquid? Eddig Vivo eper és fekete ribizli amit próbáltam. Az epernek semmi íze nem volt. A fekete ribizli éppen hogy érződött és van egy fura olajos utóíze. Van más márka amit ajánlanátok? Sok webshop már nem küld magyarországra ezért gondoltam hogy megveszem a trafikban.

5 kedvelés

Szia!
Azèrt mèg mielőtt a trafikba betèrnèl liquid vásárlási szándèkkal,javaslom olvasgasd a Vaperinát.Nagyon jól működik a kereső,aki keres,talál is. :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Szia! Még ők szállítanak. Korrekt saját leveseik zseniálisak. https://eliquidonlineshop.com/hu/43-maximum-smoke-dohany-izu-e-liquid

8 kedvelés

A legjobb trafikos liquid az, amelyiket nem veszed meg.
NEEEEE!!!
Egyedül rosszakaróidnak és ellenségeidnek tudom ajánlani mint meglepetés ajándék, ha nagyon meg akarod keseríteni a létezésüket​:+1:

10 kedvelés

Szokásos: https://www.e-vaper.eu/e-vaper/eshop/13-1-Aroma-Longfill-DIY

6 kedvelés

@teebee
Kumulusvape/unicornvape környékén nézz szét, a választék egy trafikhoz képest finoman szólva letaglózó lesz…

Valami irányvonal, mi az elképzelés ízvilágban? Már ezzel is napokat spórolhatsz a válogatás során​:rofl::rofl:

5 kedvelés

Gyümölcsös édes ízek tetszenek. Mangó, áfonya, málna. Olyat keresek ami már készre kevert. Kezdő vagyok még.

3 kedvelés

Sokkal gazdaságosabb az otthoni keverés.
Itt viszont kedvedre válogathatsz a készre kevertek közül.
Nosmoke e-liquidek (10-30-100 ml) | E-liquidbolt.cc | Nikotinos e-liquidek
A trafikban kapható vivo liquidektől ezek azért jobbak.

4 kedvelés

Jól beleválasztottál​:grin: Ez nekem fogas kérdés, nem annyira az én ízvilágom
Ez asszony literszámra ropogtatja mostanában, új szerelem

És igen, gondolkozz el a keverés lehetőségén…jelentősen költséghatékonyabb

6 kedvelés

@gangsta_gergo újabb konkurens vásárló az egyik kedvencünkre. :sweat_smile:

6 kedvelés

Nem fogom elhordani előletek, anyjuk podból ropogtatja, így azért nem rémisztő méretű a fogyasztás(ez a kész leves):grin:
Meg vettem neki 2 30-as aromát is most ‘tartalékba’, egy ideig jók vagyunk​:+1:

5 kedvelés

Nagy öröm, hogy másnak is tetszik :hugs:

Ám nekem csak az a bajom, hogy nincs alternatívája. Legalábbis én még nem találtam ami hasonló lenne :face_with_diagonal_mouth:

4 kedvelés

Mèg a jègkrèmet neveznèm alternatívájának.Azzal is
úgy vagyok,hogy abból sosem elèg. :sweat_smile:

4 kedvelés

Jogos :rofl:

4 kedvelés