Ha veszek 1 liert PG-t meg 1 liter VG-t plusz a 36 db booster, hogy 3mg-os 50/50-es levest készítsek, akkor az 21327 Ft, és cserébe lesz 2360ml kész alaplevem. Azaz 1 liter 3mg-os 50/50 alaplé 9037 Ft-ért.
Jól számoltál,ha elègedett vagy a Revolute
alaplèvel,illetve boosterrel akkor így kedvezőbb áron ki tudod hozni az alapot.Szerintem amíg ez így lesz,addig nem èrdemes,más alternatívában gondolkodnod.
Oké-oké! Te már régi motoros vagy és tudod mit honnan! Én most rendeltem harmadszor alaplevet.
Előszőr kezdőként idén márciusban kész aromás 12mg-os liquidet rendeltem az eliquidbolt.cc-től. Az íz jó volt, de igen kapart, mivel DL-ben használtam. Nem is kellett sok egy napra.
Majd a következöben 2x100ml kész 6mg-os noname alaplevet és flavourart aromát vettem az ecigionline.com-tól.
Ezt követően 3mg-os 500ml kész noname alaplevet rendeltem és Vape Vampire aromákat az eliquidtrafik.com-tól.
Legutóbb a TasyJuice.eu-tól vásároltam a Revolute DIY csomagos 3mg-os alaplevet és A&L aromákat.
Megjegyezném, hogy az alaplevekkel és az aromákkal sem volt minőségbeli probléma. Az hogy némelyik aroma nem azt adta vissza mint amire számítottam, az már más.
Ma ezért fura,hogy jött ugye egy kérdés…erre érkeztek a vàlaszok nàlam is jóval tapasztaltabb vaperektől,hogy florawita!!!és nem az lett ,hogy köszi kiràly!!!Hanem,hogy a haver revolutja
Itt a 25%-os felhasználó Általában csak olyan aromát veszek aminek az ajánlása 15%-os mert azoknál tudom ha 25%-ra keverem akkor megkapom a számomra ideális ízeket
Alaplé kérdésben egyet tudok érteni a többiekkel. Csak az számít, hogy megbízható forrásból származzon.