Miért nem lesz kapható?

Szerintem ugyan azért mint amiért a többi vape ellenes intézkedést meghozták. Inkább a hagyományos cigit vegyed!

2 kedvelés

Rengeteg ismert bolt van ahonnan lehet rendelni. Aki vaper az szerintem megszokta, hogy leleményesnek és bevállalósnak kell lenni. Szerintem, ezzekkel az intézkedésekkel főleg az új belépők kedvét veszik el elsősorban.

4 kedvelés

Az aromázatlan nikotinos liquid az a booster. Akkor ezt úgy kell érteni, hogy ezentúl csak mentes és nikotinos alapot lehet kapni a dohányboltokban? Komolyan nem értem miért szenvednek ilyenekkel! Nem lenne egyszerűbb betiltani?

2 kedvelés

Nekem az a véleményem,hogy azért nem tartanak a mutyiboltok vape folyadékokat mert a kutya sem kereste. Most,hogy a külföldi shopokat lelötték az egyszerű népek kénytelenek most ráfanyalodni a mutyiboltra csak ott jön a meglepi,hogy nincs mert minek. Hirtelen jött változás ez és sem az emberek sem a boltok nincsnek felkészülve erre. Mi itt már régebb óta sejtjük,tudjuk,hogy jön az ítelet nap és tartalékolunk addig amíg kialakul az új rend. Vannak működő utak vonalak most is csak sokan még olvasni is lusták. Nem akartam senkit megbántani,csak a véleményemet osztottam meg.:slightly_smiling_face:

9 kedvelés

Én úgy gondolom, hogy ez újabb gondosan előre megtervezett, összehangolt támadás a vape kinyírására a dohány maffia által.
Ugye ettől mindenki függő lesz meg meghal, meg már magzat korában rászokik, de a Philip Morris lazán reklámozhatja a hevített dohánytermékeket a TV-ben, főműsoridőben, társadalmi célú hírdetésnek álcázva. :smiley:

Lehet ez csak én vagyok, de egészen párányit abszurdnak érzem a dolgot…

7 kedvelés

Nézd amíg nem ellenőrzi az állam káros halálos nemtudjukmivanbennemeghalsz. Rákerül egy zárjegy és onnan vegyed vigyed tonna számra. Én nem féltem magam mert olvasok informálódom arról ami érdekel. Vannak itt emberkék akiktől rengeteget lehet tanulni. Nem kell kérdeznem mert látom miről írnak beszélgetnek. Sok screenshotom van amit fontosnak találtam elmentettem. Amúgy kína mindig is ott volt van lesz. A vásárlás meg olyan számomra,hogy bevágom a kiscsaládot az autóba és kiautózom vásárolni.:slightly_smiling_face:

8 kedvelés

“Az irányadó számítások szerint legalább 1000 forintos, csaknem 50 százalékos, de inkább azt meghaladó mértékben drágulhatnak a cigaretták Magyarországon, amennyiben életbe lép az Európai Bizottság drasztikus jövedékiadó-emelést kilátásba helyező reformja, amely az alternatív dohánytermékeket éppúgy érintené, mint a hagyományos cigarettát.” :backhand_index_pointing_right: Teljes cikk

8 kedvelés

Aki ezt mondta félreinformált téged! :enraged_face:

7 kedvelés

Szia Gyuri! Ez mindenképpen jó hír. Valahol fel van ezeken tüntetve a PG-VG arány, illetve nagy segítség lenne, ha megtudhatnánk az árát is.

6 kedvelés

70PG/30Vg/18-as/10ml/1450 Ft.

8 kedvelés

Köszönöm szépen!

7 kedvelés

Pénzecske pici hazánknak :grin:

8 kedvelés

1 liter azúrból 6-os kijön belőle, így már nem drága! :money_mouth_face:

8 kedvelés

Jópár éve voltam mutyiban,de ha így haladok nem is fogok menni egy jódarabig :grin:

7 kedvelés

Ha nagyon akarsz oda menni, mi szívesen segítünk rajtad!! :grin:

6 kedvelés

Szeretek bemenni ,mert jó hideg az üdítő … :joy:

9 kedvelés

Én mindennap járok mert a kis falumban az az egyetlen hely ahol kv, üdítőt lehet kapni!! Meg ugye az a faluban az információs központ!! :grin:

7 kedvelés

Régen az a kocsma volt.:thinking::thinking: öregszem bakker.:sweat_smile:

5 kedvelés

Igen, de nálunk most az a kocsma jellegű intézmény, mert a 2 kocsmánkból mára 1 sem működik!!

5 kedvelés

Ez így igaz … Akár vidéken még hangulata is lehet hisz ismer mindenkit mindenkit .. itt a nagyfaluban meg a csőcselék gyűjtő helye lett .. ( kocsma már itt sincs 1 sem ) az már csak a belváros privilégiuma

6 kedvelés