Csak egy javaslat:
1 akksi nem akksi. 1 szett nem szett. Bármikor lehet bármi, és ha az egyik tönkre megy, mert Pl leesik, akkor kell, hogy legyen egy tartalék. Nálam általában min. 2 tank/mod van, és mindkettőhöz tartalék akksi is.
Csak egy javaslat:
1 akksi nem akksi. 1 szett nem szett. Bármikor lehet bármi, és ha az egyik tönkre megy, mert Pl leesik, akkor kell, hogy legyen egy tartalék. Nálam általában min. 2 tank/mod van, és mindkettőhöz tartalék akksi is.
Bocsi Zoli,távol álljon tőlem,hogy beleokoskodjak,de full feltöltött akuval szokás számolni ilyesmit és még valami 3.2V alá meríteni akut már kezd meredek lenni,elnézést mégegyszer
Semmi probléma @blini80 ! Teljes mértékben igazad van. Egy dolgot nem vettél figyelembe a programnál. 2 értéket megadva is számol, és én nem írtam be feszültséget, mivel az is változik az ellenállás függvényében. Csak a teljesítményt, és az ellenállást beírva pedig azt a képet kapod, amit beraktam oda.
Igazából rögtön levágtam,hogy is jött ez ki neked,csak pl:mechánál a tervezett ellenálláshoz mindig a maxolt értékekel számolok,mert pl szabályzott modnál is véletlen bypassra kapcsol és máris bajba kerülhet,meg pl.tankot vált teszem azt dl-re és már benne maradt a tudatába,hogy elég az a 10A-es cella 0.6 ohmra,aztán mégsem mert már dl-be nyomja.Ilyesmikre gondoltam,mindenféle rossz szándék nélkül,elnézést!
Ami még eszembe jutott, és kimaradt, ebben az esetben nem mecha modról beszélünk, mert ha arról lenne szó, akkor én is beírtam volna a 4.2 V-ot.
@blini80 ne kérj elnézést, mert szerintem nincs miért! Ugyanarra gondolunk, csak másképp közelítjük meg.
Egyébként itt a 15w és a 0.6 Ohm ellenállás volt a két fix érték, ezért számoltam ezzel.
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.