Sziasztok,na hát van ez a kis pici mtl tankom még keresem a megfelelő ízeket benne.Kérdésem az lenne,hogy ki melyik huzalt rakná bele a kicsikébe ki melyiket ajánlaná hány menet,hány magon stb stb?Ja,és levesnek a primo megy bele majd.Ezek a huzalok vannak itthol ezek közül lehet válogatni.köszi előre mindenkinek.
ja meg arra lennék kíváncsi,hogy pl kanthal ból mtl ben melyik ga vegyek mert még azt nem próbáltam kinek melyik jön be?
28GA-t használok kanthalból, nekem ez a tökély.
majd ki fogom próbálni akkor köszi szépen Viktorom
A kínálatból én a 28GA Ni80-at próbálnám ki.
2,5 magon? 6 7 menet?
2 mag is jó lehetne szerintem odanem tudom melyikkel próbáljam.igaz próbáltam már 2 es 2,5 magon de még keresem a setupot itt
Szia Szabi! Szerintem az Ni 80 26Ga 1,5 mag 7-8 tekerés! Ott komoly lehet nagyon! Kb mint a 16-os Dvarw!
jelenleg 2 magot raktam bele ni80 28ga próbálom 6 menet 0,78 ohm 15w tolom nem rossz de a 1,5 magot is ki fogom próbálni olyat még úgysem próbáltam olyan kis magon tekerni
Mindenképp próbáld meg és a kicsi afc-t tedd be neki szerintem az bele a tuti!
meg fogom próbálni csak még olyan kis magon a vattát tudjam bele húzni majdlehet homlok horpasztó lesz ha szívni fogom
Az lehet ,de jó ízeid lesznek!
Jó kis tank az nagyon! Igazi kávézós !
Tényleg a Dvarw 16 -hoz hasonló méretű a kicsike. Nekem is ajánlgatták a szűkebb afc -ket, de úgy vettem észre, az ízén semmit nem változtat, csak behorpad a homlokom. Én maradok a legnagyobb 2 lyukú afc - n. Próbálgattam a szűkebbeket, nekem nem jönnek be. A mag átmérővel ha lementem 1,7 mm-re már annál is erősebbek az ízek. Csak én claptont használok, és az kövérebb a csupasz drótnál, ha nem vagyok elég ügyes, kívülről lezárlatol. Nikróm80 28/40GA huzalból 8 menet az ott van nálam 1 ohm körül.
én 2 magra tekerek benne nem rossz kis tank el lehet szopogatni
Ni 80 28ga 1.5 magon 7-8 tekerés 0.75-1 ohm 8-12 watt
annyi próbáltam én 1,5 magon is úgy sokkal szarabb vattázni de kivitelezhető mondjuklehet meg fogom 1,5 magra megint tekerni úgyis régen csináltam már olyan kis tekerést
dl ben annó 3 magra tekertem az bőven elég volt a merlin nanoba viszont elég a 2 mag de a 1,5 mag is oda mehet ki hogy szereti