És igen
Még mindig a Gtx-re keresek megfelelően raillő és jól kinéző és jó ízvisszaadású és… .stb.rta tankot
Kaptam egy ajánlást @Cserki -től,a Merlin nanora hívta fel a figyelmem.
Utánanéztem.Jó ízvisszaadásúnak írják…18-as.A bubis palásttal elég idétlen szegény,de az egyenessel nem olyan rossz.Főleg,ha az aljára teszem a szépséggyűrűt.Ami viszont(egy videjóban hallottam,de leírva nem láttam,hogy valóban-e)22-es ○.Nem tudom pontosan az még épp ráférne-e a Gtx-re.De van egy gyanúm,hogy pont nem lenne jó ráA gyűrű nélkül viszont annyira nem cíp a tank,mert hosszú és keskeny.Jóval hosszabb mint a gtx tank vagy a Coilart Salt.
A másik a Coilart Salt.Ami a bubis palásttal nem néz ki rosszul(szerintem),még hasonlít is kicsit a gtx tankra.Magasságra is szerintem egyformák.Viszont eddig csak @blini80 mondta(asszem),hogy volt neki és szerette.Jó ízeket adott.
Mind a kettőből fekete kellene.Egyiknek sem tudom,hogy kopna-e a festése.
Úgy láttam,mindkettő van az Alin.És egyik sem mondható drágának…
Tanácsok?Segítség?Tapasztalat?
2 kedvelés
Én mikor tankot nézek az első dolog amit megnézek az a külleme, a másik pedig a deck. Az egyszerűsége miatt én a Salt-ra szavazok. Mert nézd csak:
Merlin nano
Salt
Mindkettőről jókat hallottam, bár Merlin nano tulaj több van ismerősi körben és mindenki elégedett vele ennek ellenére a kialakítása miatt a Salt-ot ajánlanám számodra. És nem elhanyagolható az sem, hogy niksóval is használható. Egyébként ha ez számít, az én bakancslistámon mindkettő szerepel.
Egyébként a szépséggyűrű 22mm. (Számold meg rajta a “lépcsőket”.)
5 kedvelés
Baccus…tényleg…eszembe nem jutott
Miért?A Merlin nem?Ja nem,miért nem?Tanulok még valamit
A Salt a bubissal a fotón,már tényleg majdnem olyan mint a Gtx tank.Vagy csak én látom így?
Kérdeztem már?Miért van a Saltban fejjel lefelé a tekerés?(Ha kérdeztem már másik posztban,bocsi
Valaki segítene nekem keresni az Alin Saltot?
Nem tudom melyik a jó vagy megbízható áruház…vagy,hogy is kell nevezni őket.
OCCSÓ is legyen
És fekete…remélem nem kopik
1 kedvelés
Nem tudok biztosat mondani, sokak szerint a levegőzéshez van köze. A niksó magas nikotintartalmú, 20, de akár 50mg-os is lehet. Ehhez pedig úgy kell tekerni, hogy magas ohm szám mellett, alacsony vatton ne porlasszon sokat. Mert azért az rengeteg nikotin akkor is megüt, így kevés levegő mellett magas ohm-al a biztonságos a bevitele.
Picit szerintem is. De én egy picit a Galaxies formavilágát is látom benne.
Ezt a múltkor sem értettem. De szerintem Te a lábak irányára gondolsz. Így sokkal könnyebb lefogatni.
2 kedvelés
Ez jó lesz? Ajándék billenőkapcsoló is van hozzá.
De még keresem.
Szerk.:
Csak ez van… Ami a képen is. Jó, persze nem csak ez, de ami túl olcsó abban én nem bízok. Az eredeti 9ezer de én elérhetőt nem találtam. Itt tudsz kattintani.
HUF 3,978.81 51%OFF | Salt RTA mtl rta 18mm Atomizer Vape Adjustable Airflow Vaporizer 2ml/3.5ml 316 SS E-cigarette Tank rta with 510 long drip tip
2 kedvelés
Felül van a láb és alul a mag.Mindig fordítva van.Alul a láb és a mag felül.Erre írtam,hogy fordítva,vagyis fejjel lefelé van a mag.
Így már értem Az csak a lefogatás milyensége. Igazán semmit nem befolyásol.
1 kedvelés
Nem tudom megnézni sajnos.
De arra ügyelj, hogyha valami túl olcsó az sosem jó jel.
1 kedvelés
Szerintem az a vattázás csak a kép miatt van.
1 kedvelés
akkor nem csinálom úgy megmert ugye én simán vattázok build deck oldala mellett le vágni és kész nem szarozok vele
2 kedvelés
Ilyet nekem akkor mutatott,mikor országot kellett választanom.
Az első kép,amit te küldtél.A másodikat most találtam,a harmadik amit én küldtem neked és nem láttad.
A szállítási költségnél van egy kicsi különbség a háromnál.Meg árban egy icipici eltérés.
Sajnos nem tudhatom melyik megbízható bolt.
Az nem látszik,hogy az elsőhöz adná a bubis palástot.
Szia!
Nagy AliExpress vásárlóként a következőket érdemes figyelni egy boltnál.
Hányan rendelték az adott terméket, és milyen az össz értékelés. A 4.8-4,9 már megbízhatónak számít.
Aztán érdemes megnézni elolvasni magunkat a feedbackeket/véleményeket.
4 kedvelés