Coilart Salt RTA vélemények

Most olvastam vissza a kereső segítségével,hogy @blini80 neked volt Coilart Salt RTA-d?

Szia @anon88785338 !
Igen nekem volt Salt rta-m ,az az igazság,hogy aki szereti a szűkebb mtl vonalat annak ajánlom.Eszméletlen egyszerű és jó ízű tankocska,sőt abban az időben nálam a Kayfunokkal kellett versenybe szállnia és azt kell mondjam igencsak állta a sarat,hasznalatban,ízekben és úgy mindenhogyan,egyedül a 18-as mérete miatt váltam meg tőle,de azóta sokszor megakadtt rajta a szemem,valszeg lessz még a bírtokomban​:slightly_smiling_face:Anyaghasználatban nem egy high end kategóriát képvisel,de a th-ja és az íze fenumenálisan jó sztem​:v:

5 kedvelés

Köszönöm szépen.
Van valami gond az anyaghasználattal?
Mivel a Gtx eleje és oldala sötét így gunmetal vagy fekete illene hozzá,nem az ss.Az ss-t azért szeretem,mert biztos,hogy nem kopik.
Ebből a tankból ss van vagy fekete,ha jól láttam.Bár már egyiket sem igazán látom,hogy árulnák.Ha sikerülne feketét szereznem,fog kopni szted?Neked milyen színű volt?
Nem tudom jól mutatna-e a Gtx-en amúgy.

Nem tudom szeretem-e a szűk mtl-t​:joy:
Kyfun lite plus-om van és Berserker V1.No meg a Gtx saját tankja.Mindet teljes levegőzésen használom.Akkor szted szeretem vagy nem szeretem?A poriból a 0.8-at szeretem,az 1.2-est nem.A tekeréseknél 1.1valahány fölé nem megyek…akkor nem szeretem a szűket?

1 kedvelés

Ez mit jelent?
“Időnként meg kell tisztítani a légáramlási gyűrű bordáit”?Az melyik?

Szia @anon88785338
Nekem ss szinben volt,nincs gond az anyaghasznalattal nála igazából,menetezések és a tűrések is jók a gumigyűrűknél,csak nem az a full poliros high end érzetű tank,de az íze kárpótól.Levegőzésben a belső levegő furat olyan 1.5mm lehet a külső gyűrűn 2mm azthiszem a legnagyobb furat,csendes,nekem sosem folyt meg, egyszerű építeni,de egyszerű sima szálhuzal elég neki,meg kb 2mm magátmérő.
A feketén nehéz látni a levegő állítást ez minden fekete tankra igaz,gunmetálba nem láttam még én sem,sztem ss a legjobb választás,ha ez a tank mellett döntesz​:v:

2 kedvelés

@blini80 erre nem írtál​:wink:
Holnap kezemben a tank.2-es magra tekerjem?
Meg kéne nézni egy csomó videót.De én csak magyar tudni jól​:joy:

2 kedvelés

@anon88785338 üdv!
2 és 2.5 es magmérettel is működik a történet,én ilyen kis tankokat 2mm re szoktam tekerni,de wz ízlés dolga is,nemtudom én írtam e a levegő állító gyűrű tisztítását,mert nem emlékszem már,de nem hinném,hogy probléma lett volna vele​:thinking:

1 kedvelés