Sziasztok!
Tiszta mentol aromát keresek, tudnátok javasolni?
Fontos, hogy TLC-n, liquidhallon vagy liquid-aromán elérhető legyen.
Én BRHD-ben és A&L-ben találtam, ezeket próbálta már valaki? Véleményeket szeretnék róluk, hogy ne lőjek mellé.
Igazából nem kell az agysokkoló mentolnak lennie, csak ízlelésfrissítés céljából használnám időnként, de gondolom ez a bekeverés arányán múlik leginkább.
Már ezzel előrébb vagyok az oldalon 5-10%-ban írja, mint az összes A&L-t. Alapban is max 5%-ot próbáltam volna elsőre, de így kisebb mennyiségből indulok ki.
Köszönöm a tippet!
De ez vmi hűsítőnek tűnik inkább
A másik meg snv, az a másik véglet.
Ha cégen belül akarsz maradni, van nekik Inawera mentol mix/natural mentol. Én Inawera 2DFresh-t használok(ennek az utódja a mix), édes mentol. Ha valami durva kell, arra ott a BF mentol, az 1% felett azonnal öl
Ha A&L, akkor meg Shiva, fincsi édes mentol(ez rendes aroma, elég kiadós; a green változata meg édesítő mentes)
Szerk.
És akkor most felejtsd el az egészet, mert közben látom, hogy IW nincs raktáron
Igazából fogalmam sincs mit keresek, sem azt hogy mit szeretek, ugyanis hűsítős aromán kívül még nem használtam mentolt, a hűsítő meg ha jól tudom nem is mentol. Ugye a tippek között olvastam, hogy a mentolos leves javít az ízérzékelésen és ezt szeretném átültetni a gyakorlatba ehhez az említett édes mentolos dolgok is jók lehetnek?
Nagyjából igen, csak megelőzésre, nem pedig kezelésre ugye alapban több ízt használok naponta váltva és szeretnék időnként 1-1 mentol napot is beiktatni