Dettó! Azóta mindig van nálam is bekeverve, és az egyik tankomban tuti az van
És a tutit MÉG nem árultam el
Csak ki kell próbálnom ezt is. Nem terveztem új aromákat venni. Most,hogy visszaálltam a dohányos aromákra,gondoltam elvagyok azzal a párral,amit tudom, hogy bejön. Én balga! Azt már listám lesz lassan megint. Mondjuk hozzátartozik,higy a múltkori “comming out”-om óta nagyon meredeken elkezdett felfelé ívelni a vapelésem. Hazudnék,ha azt mondanám,hogy nincs botlás vagy gyengülés, de egyre ritkább. Sőt vannak napok, hogy simán végig tudok menni az úton.
Kapsz majd belőle kóstolót
Én bevallom mindig a saját fejem után megyek, persze az infókat innen is lesem, de az én taktikám a megvesz, kipróbál, majd elad, ezért is volt már vagy 40 tankom és ugyanennyi modom. Ezt a ciklust meg addig folytatom, amíg élek?
??? Ne tartsd vissza az infót
Viszont cserébe nagyobb tapasztalatod van/lesz mint bárkinek. Teljesen jó hozzáállás szerintem.
A paradicsomnál miért fogyott el a crown szerinted?
Az nem biztos, legalább 5 tankot már azelőtt eladtam, hogy tekerést látott volna, mert valamiért elbuktak menet közben. ZQ trio, Kf lite, ares 2, galaxies, hilda stb. mind volt, de egyiket sem használtam egy percet sem. De igen, én nem hiszek az ajánlás erejében, mert annyi paraméter van, ami teljesen szubjektív.
csak annyi baj van vele,hogy az olaszoknál kapni csak tudtommal
Amíg ide is szállítanak, addig nincs baj
Én ezért nem nézek egyik tankól, modról sem videót. Tetszik, veszem. Meg amúgy is a többség szubjektíven tesztel, nem objektíven. Ha teszt akkor Mike Vapes vagy Zophie Vapes. Ajánlani szoktam ugyan, de csak mert kevés rossz termék van. Kivéve a Kaees Alladin. Na az mindenkinél elbukott.
Köszönöm szépen igazán kedves vagy! Feleségem üdvözöl!
Édes istenem, ez vizuális erőszak, kösz szépen.
csak a szállítás kicsit sok a tisvapon ezért is jo sokszor a közös rendelgetés
Mos mijé, hájoll írtam nem
Én szoktam videót nézni, de csak azért, mert egyrészt látni akarom “élőben”, nem egy ilyen fos, agyonfotosoppolt képen, meg mert a byka v9 is ördöglakat volt, vagy 5 percig tekertem a tankot, mire leesett, hogy húzni kell.
Én a Bishopon csak 3 percig pisloogtam, hogy mi van… De így izgis az élet.
Hát most kényszerből elővettem a trio-t(kat)…Hát…az íze nem rosszabb mint a Hildának,de ….Elszoktam már ettől a folyástól de mondjuk nem is ez a legnagyobb problémám .Egész pontosan kétszer annyit eszik ugyanannyi vape-elés mellett mint a dvarw 9-9.5 watton
ott még nem is sok