Megszűnik végleg az Aromaparadise!

Túlságosan komolyan venni semmit sem szabad, legalábbis nem érdemes. Anno az egyik bölcs nagypapám is megmondta, “problémát csinálni legfeljebb életveszélyből szabad”. Itt ilyesmiről egyelőre nincs szó.

Azért ha nem tudnék M-type-ot szerezni, az érzékenyen érintene. Úgyhogy remélem, Osziék még kitartanak. :wink::slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Az élelmiszer célú aromákkal a következő gond lehet:

1. Vizes, vagy alkoholos bázisú oldatban van. Ez nem biztos, hogy “együtt tud működni” a glikol bázisú hordozóval, mint amiről esetünkben szó van. Nevezetesen ha az aroma, és annak hordozójának forráspontja, illékonysága nagyon eltér a glikolok (PG/VG) illékonyságától, akkor a “Fire” gomb megnyomásával az aroma indul meg nagy többségében, ami émelyítő lesz. Ennek hatására a pg/vg lötty egyre szegényedik az íz, aroma anyagokban és a végén íztelenné válik. Ez ugye a normális aromáknál nem fordul elő.
  2. Ha az aroma hőérzékenysége nagy, ráég a főtőszálra. Kozmás lesz a rendszer.

Legutóbb tettem a kosaramba azt is,mert már csak egy volt itthon :grin:
Sokan nem szeretik,nekem jó esténként nyugodtan elpupákolni relaxban :grin:

1 kedvelés

Én évekig kizárólag csak azt gőzöltem. Mostanában próbáltam csak ki megint új ízeket, de ez akkor is marad állandó (van pár a hűtőben). :slight_smile:

1 kedvelés

6%-ban,és párszázért nekem megéri :smiling_face:

Minden rendelésnél teszek a kosárba ezt is, nehogy kifogyjak. :slight_smile:

2 kedvelés

És ez honnan van? vape42?

Máshol is van TPA aroma,de ha járok Pesten,csak beugrok ezért-azért :rofl:

Attól tartok nem mindenhol egyforma, futottam már bele nagyon rossza aromába, ezért kérdeztem. Én csak neten vásárolok.

1 kedvelés

Ha valami kell “gyorsan” akkor én is :joy:
Tudtok olyan shopot amelyiktől még nem vásároltam ? :joy::joy::joy:

Úgy tudom, nem gyártja már a TPA, fogalmam sincs, Osziéknak honnan van. :thinking:

Egy igazi puncsfagyi ízt igazán kikísérletezhetnél. Szerintem arra nem csak én lennék vevő! :yum:

Igen tudok párat.. :slightly_smiling_face:

Ajajjjjjjj,készítem a kártyát :joy:
Azok biztosan olyan kulák,sznob boltok :joy:

Elvileg van kanadai ry4 akkor gondolom tőlük,bár nem vagyok biztos benne :blush:

Kereső nem találja itt az aromát. :thinking:

Rendben, beírom a noteszbe ezt is :rofl:

Egyébként fogalmam sincs, miből van az igazi puncs, de nálam is domináns, ha elmegyek fagyizni: csoki-vanília-puncs. Szerintem ez az igazi, csak közben megjelentek mindenféle elhajlások. Ugyanúgy, mint a szivárványosodó világunk. Erre a puncsra azonban nem merek ígéretet tenni, mert elárulom, lövésem sincs, miből lehet ezt megalkotni. Aztán lehet, szerzek valahol valami igazi puncs fagyit, aztán megvizsgálom alaposabban. De természetesen ez nem jelenti azt, hogy rájövök, da ha rájönnék, akkor sem biztos, hogy én ezt le tudom képezni waper gőzbe. Mindenesetre kiváló kihívás!

Ha jól tudom, az alapja talán a mazsola/rum/tejszín. Viszont gondolom egy kézműves fagyikészítő minden további nélkül meg tudja mondani. Ha arra járok, rá is kérdezek majd. Itt nálunk-felé van egy igen jó mester, aki isteni puncsot készít. Bármi más is van még a kehelyben, az mindig mellé kerül :grinning:

Ok, szóval ezt még senki nem csinálta meg, azaz a Tökéletes Puncsfagyi Aromát :roll_eyes:nekem is best of fagyim. De még a pálcikás LEO-ban is az volt a kedvencem a tatárjárás után :slightly_smiling_face:

/Puncs Furé cukorkára csak én emlékszem? :slightly_smiling_face:/

3 kedvelés