Megoldás nekem a hűsítő

Sziasztok!
Sokmindent átéltem. Sok mindent kevertem. Sokmindent kiöntöttem. A hűsítős longfillek voltak amik bejöttek, amiket tudtam szívni. Hűsítősben ugye gyümölcsösök vannak. Most újra nekifogtam a diy liquideknek…Szereztem be hűsítőt is és megjött a nagy áttörés…. Eddig bármit kevertem nekem szar volt, mindegy hogy gyümi, vagy dohány, vagy desszert bármi mindentől krákogtam/ köhögtem, hiába tetszett az illat, az íz egyszerűen szívhatatlan volt csak a hűsítős longfillek voltak a szívható kategória. Most hűsítővel viszont kinyilt a világ, bármit eltudok szívni és végre tudom élvezni az ízeket. Jöhetnek végre a finom aroma ajánlásaitok( ha lehet olyanok amiket betudok szerezni). És remélem nem gáz hogy én csak hűsítővel tudok szívni!

4 kedvelés

Szia László!
Akkor kezdem én,az A&L hűsítős aromáiból például nagyon széles a választék. :slightly_smiling_face:
Amiket eddig kóstoltam:Oni,Luna,Ragnarok..

5 kedvelés

Nem feltétlen szükséges hogy az aroma legyen eleve hűsítős mert van hűsítőm. Az A&L az szintén gyümölcs igaz? Javíts ki ha tévedek! Pont ki akarok kerülni a gyümi komfortzónából mert így hűsítővel bármit tudok élvezni. De köszönöm és mindenképpen lessz kóstolás az A&L ből is!

4 kedvelés

Csak hogy ne keljen keverni .

5 kedvelés

Ez direktbe mentolos vagy hűsítős? Próbáltam mentolosokat nem a mentol íz mulasztja a köhögésem hanem a hűsítés?

3 kedvelés

Ez eleve mentolos . De elképzelhető nálad , hogy a drót típusa ami nem tetszik a szervezetednek.

5 kedvelés

Ezt fejtsd ki légyszíves? építősben ss316l amit használok, podban pedig mesh van

4 kedvelés

Úgy értem fém alargia elképzelhető. Általában a chromra allergias sok vaper . De akadnak olyanok is akik a tiszta inoxra is . Kis százalék . Én az ízét nem tudtam elviselni kicsit ingerelt :person_shrugging: . Mindig kiéreztem belőle . Váltottam kanthálra .

8 kedvelés

És hűsítősök meg jók? Elgondolkodtató…de kipróbálhatok másik huzalt….

6 kedvelés

A hűsítő egy megmaradó hosszan lecsengő hatást hagy az ember torkában és szájában . Elképzelhető , hogy elnyomja azt ingerhatást.

6 kedvelés

Szia Laci!

Én is csak hűsítővel tudok gőzölni, én Mesh lapos/porlasztós tankot/podot használok, mióta ezt használom a tüdőmnek is jobb, és a torkomnak is, mindig köhögtem, estére meg már alig tudtam, úgy éreztem, hogy elfáradt a tüdőm, nehezemre esett a lélegzés, és nem tudtam csak kicsiket bele szívogatni. Én ezt használom

csak óvatosan kell adagolni mert roppant erős , én 120ml-hez adok 0.7ml de így már nincs az a fullasztó érzés. Én még a Bombo sárgadinnyéshez is teszek, ami alapban hűsítős, de így számomra jobb

És ehhez a Bombo piros bogyóshoz ami nem hűsítős, de így édes-savanyú-hűsítős lesz, ebbe teszek 0.7ml-t

Meg ehhez a Bombo Aldonzához is, elméletileg ez dohányos, de inkább Bountys kókuszos, így olyan lesz mint a Bounty jégkrém

2 kedvelés