Ahhoz télleg teljesen titkos művelet kell, a ragasztópisztoly szigorúan anyai felségterület. A ragasztórudak totális ellenőrzés alatt állnak, mióta rájöttem, remekül lehet ideiglenes tárolókat, dekorgömböket gyártani a segítségükkel. A ragasztószobrászat szép hobbi
Tegnap este megtörtént az igazi KATASZTRÓFAHELYZET! A teljes agyhalál küszöbén sikerült lesodornom az asztalról ott illegő-billegő örök szerelmem, az Ares 2 tankom. Az asztal pontosan 75cm magas (már amennyire az adrenalintól remegő kézzel lehet pontosan mérni). A csattanás pillanatában szívmegállás, káromkodás, a pupilla hatszorosára tágul, lepergett előttem tankom életének filmje.
Két ujjal csippentettem fel a földről és szinte láttam a nyomorúságos állapotú törött palástot, már azon járt az eszem, hogy csere… van-e itthon pótdarab és egyébként elmehet az egész világ oda ahová én gondolom.
Kézbe véve forgattam, tekergettem, ölelgettem és simogattam mert semmi baja sem lett, hála a “gumibugyinak”! Köszönöm szilikonipar ezt a kis csodát!
Beavatkozásra nem volt szükség, eme aprócska kincs életet mentett, a tank mellett az enyémet is, mert ha eltörik, a family tuti megfojt.
Továbbra is azt javaslom, ha teheted, dobj egy karikát a tankra! A csúnya tank is jobb, mint a törött!
Mégpedig!!! Ari megúszta, csak ez számít!!!
Hol vannak ezek a csodák?A vape42-n láttam csak.Ezek különféle méretben vannak?Vagy mindegyikre IS jó?
Mielőtt horror áron vennél:
https://www.fasttech.com/category/0/search/p/0?&keywords=Vape+ring
Itt körbe tudsz nézni. Ha kell, és több embernek is kellene, és nem szeretnétek külön-külön rendelni, szóljatok, és megoldjuk.
Érdemes a Zoli által javasolt összefogásra építeni.
Ha legyőzhetetlenül szükségét érzed a pénzégetésnek (ahogy nálam is lenni szokott) van itt néhány:
https://vape42.hu/termek/random_vape_band_szeles_18-22mm.html
https://e-cigishop.hu/szilikon-vape-band-elektromos-cigarettahoz
22-24mm, jobb helyeken jelölik a méretet is.
Még nem tudom,hogy akarok-e,de egy párszor az asztalon már megborultDe ott még ugye nem lett baja
Köszönöm fiúk
Nem akarom az ördögöt a falra festeni… Pont így reccsent el a SZERELMEM palástja, ezért is született az eredeti poszt. Ráadásul még a gumibugyi is rajta volt, csak voltam akkor állat, hogy a tank aljára toltam… Én rajongok érte azóta. Tojok a design-ra. Miután balfék vagyok, ez a kis biszbasz hozza helyre azt, amit elrontok. I LOVE SZILIKON! (kéretik nem félreérteni )
A gtx-re 18-as kell?
Igen.
Csak ne az üveg közepére tegyétek, attól még eltörik. A tank felső részére szokták, kB oda ahol most Viktotunk Ares2-jén van, illetve kicsit feljebb.
Szerk.: Nálam az vált be, hogy a mod szélesebb mint a tank. De pl a kezdőszetteknél egysíkban van minden.
Ilyen okokból nem veszünk olyan csőmodot amin a tankja bubis palásttal van szerelve.
Bezony! Sem a tank közepe, sem az alja nem megfelelő hely a szilikonnak! De a GTX tank bubis palástján a bubin lesz a megfelelő hely. Illetve nekem ott szok vanni.
A legnagyobb vagy Tibi!!! Csak told feljebb kicsit, az se baj, ha “rálóg” a topcapre. Akkor fogja megvédeni igazán.
Szia
Utántöltős és dobozos Bacon?
Megmutatod?
Nem is láttam még dobozosat soha.
Szia Edina, a dobozos-utántöltős dolog szerintem a Super Sorb Cotton Cord-ra vonatkozott, abból valóban van mindkettő.
Barátom a Medvesajt, tudod jól, egy szavadba kerül és indul is!!!