Az elején azt írta ups…
Upsz Kösz nem figyeltem
Én ilyenről még nem hallottam, a futárcéget is kérdezd meg szerintem. Bizonyos cégek előre levámolják, hogy ne kelljen a határon bohóckodni, de olyan nincs, hogy visszakérik.
Nem adnék vissza semmit…(elfelejtette a vámra vinni).
Nem kötelező vámolni! Van amit kiszednek és azt kell vámolni van ami átcsúszik azt pedig nem kell! De amit kiszednek addig nem kézbesítik amíg a vám nincs lerendezve! De ezt kézbesítették ezért nem vonták vám alá!
Aha!Akkor sem adnék vissza semmit…gyanus ez…
A UPS csomagkoveto státusz most már csak azt mutatja, hogy kézbesítve van. Pár napja viszont írta, hogy vámon van. Úgyhogy valami vót, aztán megkaptam.
Az biztos, hogy a csávó nem kap semmit, ha nem ül mellette egy NAV-os.
Lehet randizni akar
Igen, nekem az a gyanús, hogy kézbesítették! Utána már nem szokták vám eljárás alá vonni, mert igazából nem is tudja, mert már a csomag a megrendelőnél van!
Engem csak egy gondolat foglalkoztat
Jason Statham volt a szállító? Ha csaj lennék meggondolnám a helyedben
Amíg az irodától hivatalosan nem keresnek meg a megfelelő értesítési módon addig fityisz
Hmmm…mondjuk délelőtt lesportosozott.
Szerelem van a levegőbe…
Megfejtettük
Nem. Határozottan nem.
Mondjuk Dzsézön sem épp az esetem.
De sajnos megteszik.
Az egyik rokonom pont így járt egy vacak autó diag kábellel. 60birsag lett a vége!
Azért írtam hogy ebből még akármi is lehet. Ha nincs észnél az ember
Akkor megvan! Ha ezt előbb mondod nem csapkodom a klaviatúrát feleslegesen az tuti! Akkor jó mulatást estére!
Neki is kézbesítették és nem adta vissza a futárnak?
Nem őt behivtak Pestre a kábellel együtt.
A vámosok?
Na ha ők kérnék, még talán megérteném, de hogy tuti nem a futárt küldik vissza érte…