Sziasztok ki meddig hasznal 1-1 aksit? Most rendeltem utanpotlasnak. Na most a régiek 6-5 évesek. De müködnek teljesen jó annyi hogy talán lassabban tölt. Kissé horpadt az aljuk. Van valami időtartam ameddig biztonságosak?
Liitokala minden aksim, a töltö is az. Masnak is bevállt ennyire ez ?
Szia! Pont jókor. Az 5-6 év kb a duplája az egészséges élettartamnak. Nem kizárt, hogy bírni fogják még egy darabig, de jobb, hogy nem kockáztatsz!
Nekem hét éves az egyik szettem. Azzal kezdtem az e-cigizést. A fólián látszik, hogy megjárta a hadak útját, de más hiba nincs velük. Egy picoban hajtom 35 watton. Amíg kihúzom a két akksival a napot, addig használni fogom. Ezek Sony VTC5 akksik.
Szerencsés esetben egyszer majd elgyengül nagyon, vagy elhallgat. De a márkás akkuk jól bírják, mechanikailag is.
Ha sérül a fólia, vagy horpadt a háza, akkor viszont nem érdemes kockáztatni. Ha sokáig tart tölteni, vagy nagyon melegszik, az sem jó.
Nekem is van 3 éve olyan akku a birtokomban, amit előtte 3 évig az öcsém használt. (LG jellemzően, meg Pana). Mivel babusgatva van, egyben van mechanikailag, a kapacitása 70 százalékát még kb. most is tudja. De tavasszal frissítettem az állományt én is.
Inkább leharcoltak az enyémek. Töltés után módba rakva csak 95%-ot mutat, de bírják hősiesen. Ha leköszönnek, hát elengedem őket. Amúgy végig ki van fizetve. Majd ha bosszant, hogy lemerül, megy a kijelölt helyére.
Van tökèletesen működő LG “csoki” cella ami 8 èves, töltőt egyszer látott mikor 0,7voltig merült ès már nem töltötte a Pico. 20watton lehoz egy egèsz napot mèg.
Nálam vannak lila efestek meg zöld sony aksik amik 6-7 évesek. Annyit vettem észre hogy ha fel is töltöm őket 100 százalékra akkor is a modba berakva azt írja ki hogy kb 80 százalék töltöttség.
Szervusz Zoli76 ! Szervusztok !
“Ha sérül a fólia” Ez a legkevesebb probléma egy akkunál, vannak akku fóliák amiket gyorsan fel lehet helyezni az elöregedett fólia helyére. A horpadás az már más tészta, ha zárlatol akkor baj van…