Mecházzunk helyesen!

Így van. :slightly_smiling_face: A régi készülékek nem voltak olyan “combosak” mint a mai készülékek. Így akkoriban én is éreztem különbséget. Ma már csak fulladok tőle. :joy:

4 kedvelés

Kicsit olyan ezotéria szaga van ennek az elektron áramlásnak, mint amikor valaki megveszi a 60k-s hdmi kábelt, mert azzal szebb képe van a tévének, mert hát a 0-ák meg 1-esek másképpen áramolnak benne. :grinning: Persze vakteszten meg mindenki elbukik…

Bocsánat, egy 1 méteres audioquest vodka hdmi kábel 130k, kicsit alá lőttem az árnak. :grin:

5 kedvelés

Kell egy röhögős reakció :joy:

3 kedvelés

Na, annak lenne haszna. :+1:

2 kedvelés

Nanana ,én nem azért sodortam annak idején mert olcsobb!:rofl:A töltött cigi lehet hogy az,de az sz@r is(úgy mint a cigi…).Egy jó sodorttal szintet lépsz,mint egy szivar és nem akarsz többet sima cigit szívni :rofl:Tehát ez a sodort hasonlat lehet hogy jó .A vapenél én még nem jutottam el a “sodortig”,de nem is izgat​:sunglasses:

3 kedvelés

Na de pont az érdekel, hogy mi az a plusz. Amikor valaki rákölt a hifiére több millát, hogy azt is kihallja, ha a tubás fújás közben szörcsög, mert náthás, ott elvileg a vájt füllel rendelkezők megkapják azt a pluszt, amiért fizettek.

De ha én benyomom bypassba a kínai modom, akkor az mitől másabb, mint egy csődarabból tenném ugyanazt? Leszámítva, hogy akkor a hírekbe is bekerülhetek, ha éppen rossz lábbal keltem fel és benéztem valamit.

Félreértés ne legyen: nem fikázni akarom a mecha usereket, akit ez boldoggá tesz, lelke rajta, nekem is vannak hobbijaim, ami az átlag ember számára nem értelmezhetők.

Csak mindig ez a profi szint dolog előjön, amit @Vaperina_Kinga is említett, ez meg olyan, hogy a profi az nekem a jobb valamiben szinonimája, na de miben? Hátha én is pro szeretnék lenni, mondjuk szerintem én túl beszari lennék hozzá.

3 kedvelés

Valamint ami piszkosul furdalja az oldalamat,miért lehet egy full mecha csövet tízszer annyiért eladni,mint ugyanazt a csövet elektronikával ,kijelzővel ?Mert divat lett,van ra kereslet .Alin is két-háromszor annyiba kerül egy “bare vasdarab”,mint egy felhasználóbarát …

2 kedvelés

Ami meg nekem bssza a csőrömet, hogy a mechák tök jól néznek ki, szabályozott modból miért nem tudnak szépeket csinálni? Na jó, tudnak, 100k±ért…

2 kedvelés

Lehet csak marketing ez is .Csináljunk valamit zeró szolgáltatással ,de valami nagyon csili-vilit…Ha eltudjuk adni jó pénzért, majd később kihozzuk a v2 szokásos felépítést kétszer annyiért .Ha telítődik a piac mechasokkal,majd meglepik hogy a nem mechasoknak is legyen vagány csőmodja.Ha 70€-os vasdarabba tesznek elektronikát-lcd-t és gyönyörű ,lehet adsz érte 140-et és nem kell highend-et venni sokszorosert.

2 kedvelés

Két fajta mod létezik: a budget és a highend. A highendből is van budget, az ilyen 100 eur környéki, de a többi az mind nagyon drága, eleve nem raknak bele mást csak dna meg dicodes csíppet, plusz limited szériák mennek, van hogy a 300-500-1000 euros modokra sorsolják a vevőket zárt fb csoportokban, ami hát elég elmebaj, szvsz.

1 kedvelés

Én is belekóstoltam párszor, de nekem laikus szemmel nem sok minden jött le belőle. Több és melegebb gőz. Ízben viszont ugyanaz. És persze féltem is használni. :confused: Én sokkal nagyobb biztonságban érzem magam egy VW moddal a kezemben. :slightly_smiling_face: Van egy bája, varázsa. Ez tény. De, ha az én példából indulunk ki akkor ez nem való akárkinek. Elnézést a szóhasználatert. Nem sértések szántam. Csupán arra célzok, hogy az mecházzon aki tényleg érti mit is csinál.

6 kedvelés

Nekem nincs, de mégis van! Akkor hogyan is van ez? Nézegetem a tankokat, miközben kiderül, hogy sokkal több tankom van, mint mod. Azoknak a tankoknak csak egy baja volt, hogy porlasztót kellett volna venni, vagy felújítani. Mod azért lett mecha, mert elhalálozott. Komplett elektronika panelt nem árulnak ezekhez? Jó, és mennyiért? Mert ugyanis ez volna a legdrágább tétel a szettben. Ehhez az Innokin szutyokhoz kellene egy komplett elektronika, vagy legközelebb egy új modra spórolok.

Nem-nem ,két féle van igaz,mecha és high end chip-és.Én még nem láttam olyan csőmod-ot 100 euro korul,ami budget chip-es és néz ki olyan jól ,mint egy 30€-os mecha az alirol.Különben már vettem volna…szoval jo is hogy nincs lol

Hát azért van egy két csájnából, igaz a közelében sincsenek egy szép csőnek, azokban dna és 3x-os ár dukál!

Közelében sincs,tehat nincs,ezt mondom​:rofl::rofl:Vadásztam már rájuk ,de letettem róla ,nincs szép csőmod enny…

Én vettem egy convertert, az legalább csővesíthető, igaz azóta meg nem használom. :grin:

A cső mindig felborul az asztalon. :stuck_out_tongue:

1 kedvelés

Én azért ezt a mechámat szeretem de manapság már felesleges egy jó mod is tud mindent.Ja és ez ráadásul hibrid.

10 kedvelés

Én pont beteg voltam akkor… de legalább most bepótolom…:laughing:

3 kedvelés