Több mint tíz éve lelkes használó voltam. Korlátozott készlettel ma is rendelkezem belőle. Mivel elég sokat járok külföldre ezért az alapanyagok beszerzése sem okoz gondot. Mar csak a recept hiányzik. Ha valaki ismeri nagyon örülnék ha megosztaná…. Előre is köszönöm.
szerintem amíg kapható számodra megfelelő aroma addig ne pancsolj mert pont olyan biztos nem lesz…szóval idő és pénzpocsékolás, szerintem. Én az 555-öt használtam tőlük hosszú évekig…aztán váltottam aromamentesre. Azóta nyugodt vagyok, nincs a manapság aktuális beszerzés miatti stressz
Még van egy kis leves. Sajnos aromák terén kezdő vagyok. Ki mit ajanlana helyette, ami beszerezhető. Városi legendakent azt hallottam francia aromakbol áll. Azért irtam bármilyen hozzávalót beszerzek.
USA mixet még lehet kapni itt-ott, nem tudom az MS mennyire volt “speciális”.
Aromea….. próbát megér aroma 49
Szia Andrea!
Ezekben az aromákban biztosan nem fogsz csalódni.
link.
Semleges sima. Semmi édes semmi tolakodó íz. Sokan keverték is. Azt hiszem nagyon anno az ősi ego cigik idején egy zuglói csapat árult hasonlót. Az tuti kínai volt. Talán hangseng…
Maxi nagy vásárlója voltam, és leszokni vagy analogra váltani semmiképpen sem akarok
Ha szeretnél……..itt és flavorh…..nál .
Köszönöm. Mindenképp.