A minap vettem egy ZAP! Juice Peach Ice tea 10mg/ml erősségű nikotinsót majd beletöltöttem a Kiwi Spark POD készülékembe (1,2ohm), vártam vele 10 percet hogy egy kicsit megszívja magát majd beleszívva, semmi íze nincs. Nagyjából 1 hónapja szoktam át e-cigire, eddig a ELFLIQ vált be a nikotinsóba hozta azt amit az ember elvár. Egy ismerősöm ajánlotta ezt a nikotinsót, mert régebben ezt szívta, gondoltam kipróbálom. A nikotinsót megszagolva semmi illata, teljesen átlátszó (nem tudom ez gond e az elfliq enyhén sárgás) és semmilyen íze nincs. A flakonján az információkat elolvasva csak annyi tűnt fel hogy 50% VG a PG százalékról nem írnak, csak az oldalon ahonnan rendeltem ott 50-50 et. Én rontok el valamit? A válaszokat előre is köszönöm.
Szia!
Mutatsz a flakonról egy fotót?
Egy cseppet kezedre teszel és megkóstolod, úgy sincs semmi íze?
Mivel előre kevert nicsalt, ezért nem írnak százalékról semmit. Az akkor számít, ha aromát veszel és azt kevered alaphoz.
Újra olvastam amit írtál, ha a vg 50 % akkor a pg nyilván szintén 50
én eddig csak bombo bar juice-szal/drifterrel tapasztaltam ilyet 0.8-as poddal. sima zap-et még nem próbáltam, csak az aisu-t (ami szintén zap család), de azokról csak jót tudnék mondani. terveztem már, hogy megnézem ezt a teásat, de egyelőre nem volt raktáron. ha majd lesz és eszembe jut, akkor majd visszatérek ehhez a threadhez.
jött most egy big mouth lemon ice tea 20mg, ennek van íze, viszont más problémáim vannak vele, mint pl. kiszárad tőle a szám, és nem egy könnyen szívható dolog, szerintem több benne a niksó, mint 20mg. a citromosság abszolút átjön belőle, a tea pedig egy ilyen ~ földes utóízt hagy, amit nem mondanék feltétlenül kellemetlennek, de fura elsőre.