manat-munka

Sziasztok!

Ért esetleg valaki a menetmetszés, és menetfúráshoz? Adott az alábbi képeken egy porlasztó szétszedve ami sárgaréz-króm anyag. Kivitelezhető vajon rá, illetve bele a menet? :thinking: 0.3mm az anyag vastagsága a kisebbik résznek, az átmérő 9.7mm, ha kivitelezhető, hányas menetmetsző, és menetfúró kellene hozzá vajon? :thinking:

Szeretnék belőle csinálni egy újraépíthető porlasztót, hogy ne keljen mindig kikocogtatni a belső részt, mert sérülékeny.
Köszönöm előre is a segítséget :slight_smile:

Szia! Annál az anyagvastagságnál nemigen lehet megoldani a metszést ill. fúrást, túl vékony a fal. Még egy 0.5 emelkedésű menet is szétvágná (annál is ~0.3mm a menetmélység). Akkor már érdemes újat csinálni.

6 kedvelés

Köszi, de rosszul mondtam :slightly_smiling_face:, a teteje 0.3mm anyagvastagságú, ott ahol menet kellene ott 1mm az anyagvastagság.

Szerintem, fogjál bele az internetes keresésbe. :wink:
Felettébb gyanús a siker a menettel. :grimacing: :saluting_face:
Szabad tudni, hogy milyen porlasztó?

2 kedvelés

Eleaf ec 2? Talán :smiling_face:

3 kedvelés
2 kedvelés

Smok Vct Ni200
Esetleg?!

3 kedvelés

eBay-en találsz hozzá szerintem RBA fejet.
Találtam, de nem szállít kis hazánkba.

Feltéve, ha ez az. :grimacing:
szerk.:
Esetleg itt.:

4 kedvelés

Keresgéltem, de csak M9x0.75,

M10x0.5 menetmetsző van, és menetfúró M9x0.75,M10x0.5

A porlasztó átmérője, illetve belső átmérője 9.7mm

Igen ez Smok VCT Ni200

2 kedvelés

Köszi :slightly_smiling_face:, de Mesh lappal csinálom, csak macera szétszedni, ezért gondoltam, hogy ha menet lenne rajta akkor lényegesen egyszerűbb lenne :thinking:.

1 kedvelés

De akkor sem lesz jó, ami alapból egybemegy, arra hiába vág külső-belső menetet, nem tudja összetekerni.

4 kedvelés