Hello, az lenne a kérdés, hogy szerintetek mi lehet a megoldás arra, hogy a podom azt írja, check atomizer? Új fejjel is próbáltam, többel is.
Igen, ez már pipa
Hát, sajnos nekem több tippem nincs. Még évekkel ezelőtt, mikor még nem sikerült átszokni az ecigire, akkor volt egy lost vape podom, de számomra sosem volt egy vonzó márka. Annyit találtam redditen, hogy a csatlakozó részt, fogpiszkálóval vagy kerámia csipesszel meg kell nyomkodni finoman.
Gyakran a rugós tűk szorulnak, azért xar a kontakt. Ha forrasztáskor már gyárilag túlmelegítik, megszorul, belemegy a gyanta.
Féktisztító, kontakt spray esetleg segít.
De ha ezek a tűk “rágnak”, nem járnak simán bármilyen készülékben, akkor a laza kontakt miatt fel is hevülhetnek, és csak fokozódik a baj.
Így nézzek be vaperinára…lost vape pod-ot és Liitokala akkut használok. Valakinek nem viselkedik ma fura módon a Golisi akkkutöltője?
bár töltőből már úton az új.
Én még a jó kis xtar töltőmet használom, amit évekkel ezelőtt vettem a vape42-nél a 11. kerületben.
Az én “jó kis xtar töltőm” kb 1évet bírt ki…most ezért használom az ősrégi golisi-t
Jó de milyen szép 1 év volt az
Gyárthatna a dicodes akkutöltőt is…tuti sokan vennék
De most nézem és létezik/létezett
Dicodes CS1 Charging Station (dicodes-usa.com)